Debat met Geert Noels en Paul Van Den Bosch

3/11/2014
Debat met Geert  Noels en Paul Van Den Bosch Op donderdag 20 november debatteren Geert Noels en Paul Van Den Bosch over wat ondernemers kunnen leren van de sport en vice-versa.

Stad Kortrijk, Voka, Unizo en het Zuid-West-Vlaams Ondernemerscafé heten u welkom vanaf 19u in de tent op de Grote Markt te Kortrijk. 

PROGRAMMA :

-Onthaal vanaf 19u

-Om 19u30 verwelkoming door burgemeester Vincent Van Quickenborne gevolgd door het debat ‘Wat kunnen ondernemers leren van de sport en vice-versa?’ met Geert Noels en Paul Van Den Bosch.

-Vanaf 20u15 : netwerking met hapje en drankje

-Vanaf 20u30 : Meet & Greet met de rallypiloten Karel en Bernd Casier, Steven en Pieter Vyncke

-20u45-24u : Afterparty


Inschrijven kan via deze link

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.