Asfaltering Kleine Ringlaan thv Ter Ferrants

5/11/2014
Asfaltering Kleine Ringlaan thv Ter Ferrants Op vrijdagmorgen 7 november tussen 7u en 10u zullen de handelszaken tussen Carpet Right en Carwash De Singel niet bereikbaar zijn via de Ringlaan wegens asfalteringswerken.Op vrijdag 7 november zal de Kleine Ringlaan ter hoogte van Ter Ferrants geasfalteerd worden, dit tussen 7u en 10u 's morgens. 
Vanaf 10u zullen de handelszaken gelegen tussen Carpet Right en Carwash De Singel terug bereikbaar zijn voor klanten. Wie vòòr 10 in één van deze zaken aanwezig moet zijn, dient de omleiding Ter Ferrants te volgen. 

De asfalteringswerken zullen worden uitgevoerd op voorwaarde dat de weersomstandigheden geschikt zijn. Indien dit niet het geval is, worden de werken uitgesteld tot een andere datum. 

Er wordt verwacht dat, behalve de moeilijke bereikbaarheid van de betrokken zaken tussen 7u en 10u 's morgens, er geen extra verkeershinder zal optreden. 

Bekijk hier het plan van de geldende wegmarkeringen. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.