Asfaltering Kleine Ringlaan thv Ter Ferrants

5/11/2014
Asfaltering Kleine Ringlaan thv Ter Ferrants Op vrijdagmorgen 7 november tussen 7u en 10u zullen de handelszaken tussen Carpet Right en Carwash De Singel niet bereikbaar zijn via de Ringlaan wegens asfalteringswerken.Op vrijdag 7 november zal de Kleine Ringlaan ter hoogte van Ter Ferrants geasfalteerd worden, dit tussen 7u en 10u 's morgens. 
Vanaf 10u zullen de handelszaken gelegen tussen Carpet Right en Carwash De Singel terug bereikbaar zijn voor klanten. Wie vòòr 10 in één van deze zaken aanwezig moet zijn, dient de omleiding Ter Ferrants te volgen. 

De asfalteringswerken zullen worden uitgevoerd op voorwaarde dat de weersomstandigheden geschikt zijn. Indien dit niet het geval is, worden de werken uitgesteld tot een andere datum. 

Er wordt verwacht dat, behalve de moeilijke bereikbaarheid van de betrokken zaken tussen 7u en 10u 's morgens, er geen extra verkeershinder zal optreden. 

Bekijk hier het plan van de geldende wegmarkeringen. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.