ABM Verzekeringen en Zakenkantoor Vandenbogaerde werken samen

10/11/2014
ABM Verzekeringen en Zakenkantoor Vandenbogaerde werken samen ABM verzekeringen en Zakenkantoor Vandenbogaerde slaan de handen in elkaar.Door deze samenwerking worden zij een belangrijke speler in de regio Zuidwest-Vlaanderen. Met deze stap willen ze zich onderscheiden in de huidige concurrentiële markt van verzekeringen. De twee bedrijven willen extra service bieden. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld een beroep doen op de gratis studiedienst om na te gaan of hun verzekeringen nog beantwoorden aan hun huidige levenssituatie. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.