WINTERKLAAR?

12/11/2014
WINTERKLAAR? In deze terugkerende rubriek wil Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tips en info geven om u voor te bereiden op een eventuele afschakeling van de elektriciteit deze winter, dit binnen het kader van het afschakelplan.
Bij afschakeling : 

-Schakel je elektrische toestellen uit en trek de kabels van stroomgevoelige apparaten uit het stopcontact. Toestellen kunnen spontaan terug in werking treden na een stroomuitval: soldeerbouten, ovens, zaagmachines ... Hou één lichtschakelaar ingeschakeld zodat je weet wanneer de stroom is hersteld. 

-Sluit ramen en deuren om de binnentemperatuur te behouden. 

-Vermijd te bellen of je gsm (die je hebt opgeladen buiten de peikuren) te gebuiken zodat het netwerk niet overbelast wordt. Bel bij nood 112. 

-Tanken tijdens een afschakeling is onmogelijk, zorg ervoor dat uw voertuig is vol getankt. 

-Veiligheid op de site : wij raden aan steeds 1,2 of meerdere personen (afhankelijk van de oppervlakte) tijdens de afschakeling ter plaatse te laten. Mensen met slechte bedoelingen kunnen misbruik maken van de uren zonder verlichting. Afschakelen of niet afschakelen? 

U kan de situatie van de elektriciteitsreserve in ons land vanaf 1 november 2014 volgen op www.winterklaar.be 
Daar ziet u aan de hand van een serie rode lichten hoe het gesteld is met de voorraad. 


Een eventuele afschakeling zal 7 dagen vooraf worden aangekondigd. Het volk wordt hierbij opgeroepen om de komende dagen massaal een inspanning te leveren tot het besparen van elektriciteit. Indien 1 dag vooraf blijkt dat het tekort is weg gewerkt, dan zal de geplande afschakeling niet doorgaan. 


De vorige edities van WINTERKLAAR vindt u hier : 


-http://www.kortrijk-noord.be/nl-8504-14022-winterklaar.html
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.