Rally '6 uren van Kortrijk'

19/11/2014
Rally '6 uren van Kortrijk' In Kortrijk is er op 22 en 23 november van alles te beleven rond het evenement de '6 uren van Kortrijk'.

Bij Autostal Groeninghe is de “countdown” naar 22 november begonnen. Dan schiet namelijk de 22ste editie van de “6 uren van Kortrijk” uit de startblokken.


Dit jaar gebeurt dat met een gloednieuwe showproef op grondgebied Moeskroen. Een unieke mix van brede stroken, smalle stroken en een speciaal aangelegd traject op een bedrijventerrein. Van daaruit kunnen rallyliefhebbers en geïnteresseerden trouwens de helft van het parcours volgen. Dat doe je best door te parkeren in de Plavitoutstraat en via de toeschouwersbrug naar het terrein te wandelen. Hou rekening met onze veiligheidsrichtlijnen, én blijf niet plakken op de brug!

Ook in Kortrijk zal er van alles te beleven zijn met de technische controle op zaterdagmiddag, de officiële start aan het Kortrijkse Stadhuis en zaterdagavond een spetterend optreden van coverband Wolfgang vanaf 20u30 in de grote tent in de schaduw van het Belfort! Inkom gratis, dus ideaal om de hele dag met het ganse gezin te genieten van Kortrijk, de gezellige servicezone, het prachtige parc ferme op het Schouwburgplein, én een lekkere hamburger geflankeerd door een frisse Omer!! Omer, oe liever!!


En voor de teams en rijders die zo lang niet kunnen wachten: woensdag wordt het roadbook verdeeld.Meer info via deze link

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.