Rally '6 uren van Kortrijk'

19/11/2014
Rally '6 uren van Kortrijk' In Kortrijk is er op 22 en 23 november van alles te beleven rond het evenement de '6 uren van Kortrijk'.

Bij Autostal Groeninghe is de “countdown” naar 22 november begonnen. Dan schiet namelijk de 22ste editie van de “6 uren van Kortrijk” uit de startblokken.


Dit jaar gebeurt dat met een gloednieuwe showproef op grondgebied Moeskroen. Een unieke mix van brede stroken, smalle stroken en een speciaal aangelegd traject op een bedrijventerrein. Van daaruit kunnen rallyliefhebbers en geïnteresseerden trouwens de helft van het parcours volgen. Dat doe je best door te parkeren in de Plavitoutstraat en via de toeschouwersbrug naar het terrein te wandelen. Hou rekening met onze veiligheidsrichtlijnen, én blijf niet plakken op de brug!

Ook in Kortrijk zal er van alles te beleven zijn met de technische controle op zaterdagmiddag, de officiële start aan het Kortrijkse Stadhuis en zaterdagavond een spetterend optreden van coverband Wolfgang vanaf 20u30 in de grote tent in de schaduw van het Belfort! Inkom gratis, dus ideaal om de hele dag met het ganse gezin te genieten van Kortrijk, de gezellige servicezone, het prachtige parc ferme op het Schouwburgplein, én een lekkere hamburger geflankeerd door een frisse Omer!! Omer, oe liever!!


En voor de teams en rijders die zo lang niet kunnen wachten: woensdag wordt het roadbook verdeeld.Meer info via deze link

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.