Neem deel met de groepsstand van BPKN op Bedrijven Contactdagen

19/11/2014
Neem deel met de groepsstand van BPKN op Bedrijven Contactdagen Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen 2015. Wenst u samen met ons deel te nemen? Er zijn nog 3 standen vrij.Net zoals in 2013, biedt Bedrijvenpark Kortrijk-Noord ondernemers de mogelijkheid om met een groepsstand deel te nemen aan Bedrijven Contactdagen.

  

Bedrijven Contactdagen gaat door op 9 en 10 december 2015 in Kortrijk Xpo. Telkens van 14u tot 21u. 

 

Het wordt een stijlvol concept met een sterk professioneel imago. De uitgelezen gelegenheid om uw bedrijf nog meer kenbaar te maken bij het publiek en andere bedrijven. 
Elke exposant heeft zijn eigen standoppervlakte naar keuze, maar door het half open concept blijft de stand zichtbaar vanuit andere standen en van bij de bar. 

 

De gemeenschappelijke bar wordt uitgebaat door Fruy Catering, zij voorzien personeel voor bediening op de standen zelf. Het is eveneens mogelijk om een receptie met hapjes te organiseren op uw stand. Met het nieuwe concept wordt de aantrekkingskracht van de ene stand een voordeel voor de andere en is het duidelijk dat ondernemers van Bedrijvenpark-Kortrijk-Noord en omgeving samen werken. 


Enkele beelden van het nieuwe concept vindt u hieronder. 


Heeft u interesse om deel te nemen? Neem contact op met annelies@kortrijk-noord.be


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.