Neem deel met de groepsstand van BPKN op Bedrijven Contactdagen

19/11/2014
Neem deel met de groepsstand van BPKN op Bedrijven Contactdagen Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen 2015. Wenst u samen met ons deel te nemen? Er zijn nog 3 standen vrij.Net zoals in 2013, biedt Bedrijvenpark Kortrijk-Noord ondernemers de mogelijkheid om met een groepsstand deel te nemen aan Bedrijven Contactdagen.

  

Bedrijven Contactdagen gaat door op 9 en 10 december 2015 in Kortrijk Xpo. Telkens van 14u tot 21u. 

 

Het wordt een stijlvol concept met een sterk professioneel imago. De uitgelezen gelegenheid om uw bedrijf nog meer kenbaar te maken bij het publiek en andere bedrijven. 
Elke exposant heeft zijn eigen standoppervlakte naar keuze, maar door het half open concept blijft de stand zichtbaar vanuit andere standen en van bij de bar. 

 

De gemeenschappelijke bar wordt uitgebaat door Fruy Catering, zij voorzien personeel voor bediening op de standen zelf. Het is eveneens mogelijk om een receptie met hapjes te organiseren op uw stand. Met het nieuwe concept wordt de aantrekkingskracht van de ene stand een voordeel voor de andere en is het duidelijk dat ondernemers van Bedrijvenpark-Kortrijk-Noord en omgeving samen werken. 


Enkele beelden van het nieuwe concept vindt u hieronder. 


Heeft u interesse om deel te nemen? Neem contact op met annelies@kortrijk-noord.be


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.