Neem deel met de groepsstand van BPKN op Bedrijven Contactdagen

19/11/2014
Neem deel met de groepsstand van BPKN op Bedrijven Contactdagen Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen 2015. Wenst u samen met ons deel te nemen? Er zijn nog 3 standen vrij.Net zoals in 2013, biedt Bedrijvenpark Kortrijk-Noord ondernemers de mogelijkheid om met een groepsstand deel te nemen aan Bedrijven Contactdagen.

  

Bedrijven Contactdagen gaat door op 9 en 10 december 2015 in Kortrijk Xpo. Telkens van 14u tot 21u. 

 

Het wordt een stijlvol concept met een sterk professioneel imago. De uitgelezen gelegenheid om uw bedrijf nog meer kenbaar te maken bij het publiek en andere bedrijven. 
Elke exposant heeft zijn eigen standoppervlakte naar keuze, maar door het half open concept blijft de stand zichtbaar vanuit andere standen en van bij de bar. 

 

De gemeenschappelijke bar wordt uitgebaat door Fruy Catering, zij voorzien personeel voor bediening op de standen zelf. Het is eveneens mogelijk om een receptie met hapjes te organiseren op uw stand. Met het nieuwe concept wordt de aantrekkingskracht van de ene stand een voordeel voor de andere en is het duidelijk dat ondernemers van Bedrijvenpark-Kortrijk-Noord en omgeving samen werken. 


Enkele beelden van het nieuwe concept vindt u hieronder. 


Heeft u interesse om deel te nemen? Neem contact op met annelies@kortrijk-noord.be


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.