Asfalteringen en afwerking Kleine Ringlaan

19/11/2014
Asfalteringen en afwerking Kleine Ringlaan Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 november kan u extra hinder ondervinden om de winkels op de Ringlaan ter hoogte van Ter Ferrants te bereiken.Als de werken volgens planning verlopen en het weer zit een beetje mee, dan wordt vanaf woensdag 26 november tot en met vrijdag 28 november de laatste hand gelegd aan de werken op de Kleine Ringlaan ter hoogte van Ter Ferrants. 

De asfaltering van de toplaag van de opritten en de Ringlaan zal worden uitgevoerd. Nadien worden de wegmarkeringen aangebracht. 

Er zal een duidelijke omleiding aangeduid staan zodat u weet hoe u op die dagen de winkels op Ter Ferrants kan bereiken. 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.