Asfalteringen en afwerking Kleine Ringlaan

19/11/2014
Asfalteringen en afwerking Kleine Ringlaan Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 november kan u extra hinder ondervinden om de winkels op de Ringlaan ter hoogte van Ter Ferrants te bereiken.Als de werken volgens planning verlopen en het weer zit een beetje mee, dan wordt vanaf woensdag 26 november tot en met vrijdag 28 november de laatste hand gelegd aan de werken op de Kleine Ringlaan ter hoogte van Ter Ferrants. 

De asfaltering van de toplaag van de opritten en de Ringlaan zal worden uitgevoerd. Nadien worden de wegmarkeringen aangebracht. 

Er zal een duidelijke omleiding aangeduid staan zodat u weet hoe u op die dagen de winkels op Ter Ferrants kan bereiken. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.