Samen voor minder CO2

25/11/2014
Samen voor minder CO2 De provincie, Leiedal, wvi, Eandis en Infrax ondersteunen de gemeenten bij hun streven naar een minimale CO2 uitstoot.


Deze week ondertekenden de Provincie West-Vlaanderen, wvi, Leiedal, Eandis en Infrax een engagementsverklaring met als doel de samenwerking tussen de 5 partners te versterken om zo te komen tot een beter klimaatbeleid. De 5 partners engageren zich om samen de gemeenten te ondersteunen bij het waarmaken van de CO2-reductiedoelstelling in het kader van de het Burgemeestersconvenant. Meer info over het burgemeerstersconvenant vindt u hier.


In dit kader maakte Leiedal in coproductie met de gemeenten Kuurne en Wevelgem een reportage over het streven naar een klimaatneutrale regio tegen 2050. Meer informatie over de klimaatneutrale regio en een link naar het Regionaal Energieactieplan vindt u hier.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.