Samen voor minder CO2

25/11/2014
Samen voor minder CO2 De provincie, Leiedal, wvi, Eandis en Infrax ondersteunen de gemeenten bij hun streven naar een minimale CO2 uitstoot.


Deze week ondertekenden de Provincie West-Vlaanderen, wvi, Leiedal, Eandis en Infrax een engagementsverklaring met als doel de samenwerking tussen de 5 partners te versterken om zo te komen tot een beter klimaatbeleid. De 5 partners engageren zich om samen de gemeenten te ondersteunen bij het waarmaken van de CO2-reductiedoelstelling in het kader van de het Burgemeestersconvenant. Meer info over het burgemeerstersconvenant vindt u hier.


In dit kader maakte Leiedal in coproductie met de gemeenten Kuurne en Wevelgem een reportage over het streven naar een klimaatneutrale regio tegen 2050. Meer informatie over de klimaatneutrale regio en een link naar het Regionaal Energieactieplan vindt u hier.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.