Praktische evaluatie van het verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

25/11/2014
Praktische evaluatie van het verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Op dinsdagmorgen 25 november organiseerde vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord een praktische evaluatie van het verkeer. Dit samen met de gemeente Kuurne, Stad kortrijk, Leiedal, Politiezone Vlas en Agentschap Wegen en Verkeer.
Innovatief en opbouwend zijn de twee kernwoorden waarin je deze vergadering kan samenvatten. 

Agenda : 

7u15 : Welkom door voorzitter Kurt Ghekiere, gevolgd door een presentatie van de verkeerssituatie op de Noordlaan door Schepen Francis Watteeuw. 


7u45 : De Burgemeesters van Kuurne en Kortrijk, de schepenen van Economie en Mobiliteit, de voorzitter en de algemeen directeur van Leiedal, de dienstingenieur en een projectleider van AWV alsook 2 vertegenwoordigers van PZ Vlas rijden mee in vrachtwagens om een vooraf uitgestippelde route te volgen. 8u15 : Na deze rit zitten alle partijen samen aan de ontbijttafel. Een film van de route wordt versneld afgespeeld. Bij de knelpunten wordt tijd genomen voor een bespreking. 

Wij danken alle aanwezigen voor hun constructieve inbreng en hun bereidheid om mee te werken aan een verbetering van de situatie. 
Bedankt aan Fred Vanderbeke van Linum voor het ter beschikking stellen van de ruimte en Impe Catering voor het verzorgen van het ontbijt. Waak, Coelembier, Linum, Parketcenter en Impe Catering en hun chauffeurs danken we voor het gebruik en het besturen van de vrachtwagens. 


Bekijk het filmpje van de rit hier
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.