Praktische evaluatie van het verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

25/11/2014
Praktische evaluatie van het verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Op dinsdagmorgen 25 november organiseerde vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord een praktische evaluatie van het verkeer. Dit samen met de gemeente Kuurne, Stad kortrijk, Leiedal, Politiezone Vlas en Agentschap Wegen en Verkeer.
Innovatief en opbouwend zijn de twee kernwoorden waarin je deze vergadering kan samenvatten. 

Agenda : 

7u15 : Welkom door voorzitter Kurt Ghekiere, gevolgd door een presentatie van de verkeerssituatie op de Noordlaan door Schepen Francis Watteeuw. 


7u45 : De Burgemeesters van Kuurne en Kortrijk, de schepenen van Economie en Mobiliteit, de voorzitter en de algemeen directeur van Leiedal, de dienstingenieur en een projectleider van AWV alsook 2 vertegenwoordigers van PZ Vlas rijden mee in vrachtwagens om een vooraf uitgestippelde route te volgen. 8u15 : Na deze rit zitten alle partijen samen aan de ontbijttafel. Een film van de route wordt versneld afgespeeld. Bij de knelpunten wordt tijd genomen voor een bespreking. 

Wij danken alle aanwezigen voor hun constructieve inbreng en hun bereidheid om mee te werken aan een verbetering van de situatie. 
Bedankt aan Fred Vanderbeke van Linum voor het ter beschikking stellen van de ruimte en Impe Catering voor het verzorgen van het ontbijt. Waak, Coelembier, Linum, Parketcenter en Impe Catering en hun chauffeurs danken we voor het gebruik en het besturen van de vrachtwagens. 


Bekijk het filmpje van de rit hier
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.