Praktische evaluatie van het verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

25/11/2014
Praktische evaluatie van het verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Op dinsdagmorgen 25 november organiseerde vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord een praktische evaluatie van het verkeer. Dit samen met de gemeente Kuurne, Stad kortrijk, Leiedal, Politiezone Vlas en Agentschap Wegen en Verkeer.
Innovatief en opbouwend zijn de twee kernwoorden waarin je deze vergadering kan samenvatten. 

Agenda : 

7u15 : Welkom door voorzitter Kurt Ghekiere, gevolgd door een presentatie van de verkeerssituatie op de Noordlaan door Schepen Francis Watteeuw. 


7u45 : De Burgemeesters van Kuurne en Kortrijk, de schepenen van Economie en Mobiliteit, de voorzitter en de algemeen directeur van Leiedal, de dienstingenieur en een projectleider van AWV alsook 2 vertegenwoordigers van PZ Vlas rijden mee in vrachtwagens om een vooraf uitgestippelde route te volgen. 8u15 : Na deze rit zitten alle partijen samen aan de ontbijttafel. Een film van de route wordt versneld afgespeeld. Bij de knelpunten wordt tijd genomen voor een bespreking. 

Wij danken alle aanwezigen voor hun constructieve inbreng en hun bereidheid om mee te werken aan een verbetering van de situatie. 
Bedankt aan Fred Vanderbeke van Linum voor het ter beschikking stellen van de ruimte en Impe Catering voor het verzorgen van het ontbijt. Waak, Coelembier, Linum, Parketcenter en Impe Catering en hun chauffeurs danken we voor het gebruik en het besturen van de vrachtwagens. 


Bekijk het filmpje van de rit hier
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.