Glasvezel, zaken doen op lichtsnelheid

25/11/2014
Glasvezel, zaken doen op lichtsnelheid Snelheid en bandbreedte zijn steeds belangrijker om aan alle professionele multimedia vereisten te kunnen voldoen. Het ultieme antwoord: glasvezel.

Op bovenstaande kaart ziet u een weergave van het aanwezig glasvezelnetwerk op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 


Glasvezel biedt de professionele klant heel wat perspectieven voor een vlottere manier van werken.

Enkele voorbeelden:

  • Meer en meer bedrijven maken gebruik van oplossingen in de cloud. Daarbij is symmetrie heel belangrijk. Glasvezel is dan de ideale oplossing met een ruime keuze aan gegarandeerde snelheden tussen 2Mbps en 1Gbps en meer.
  • Ook voor alle vormen van de ‘Nieuwe manier van Werken’ is er nood aan een performante connectiviteit tussen de medewerkers binnen het bedrijf.
  • Dankzij glasvezel kunnen professionele klanten gegevens en beelden even snel uploaden als downloaden (symmetrie). Vergaderen via videoconferencing wordt zo erg gemakkelijk.


 Meer info via deze link.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.