Glasvezel, zaken doen op lichtsnelheid

25/11/2014
Glasvezel, zaken doen op lichtsnelheid Snelheid en bandbreedte zijn steeds belangrijker om aan alle professionele multimedia vereisten te kunnen voldoen. Het ultieme antwoord: glasvezel.

Op bovenstaande kaart ziet u een weergave van het aanwezig glasvezelnetwerk op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 


Glasvezel biedt de professionele klant heel wat perspectieven voor een vlottere manier van werken.

Enkele voorbeelden:

  • Meer en meer bedrijven maken gebruik van oplossingen in de cloud. Daarbij is symmetrie heel belangrijk. Glasvezel is dan de ideale oplossing met een ruime keuze aan gegarandeerde snelheden tussen 2Mbps en 1Gbps en meer.
  • Ook voor alle vormen van de ‘Nieuwe manier van Werken’ is er nood aan een performante connectiviteit tussen de medewerkers binnen het bedrijf.
  • Dankzij glasvezel kunnen professionele klanten gegevens en beelden even snel uploaden als downloaden (symmetrie). Vergaderen via videoconferencing wordt zo erg gemakkelijk.


 Meer info via deze link.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.