Glasvezel, zaken doen op lichtsnelheid

25/11/2014
Glasvezel, zaken doen op lichtsnelheid Snelheid en bandbreedte zijn steeds belangrijker om aan alle professionele multimedia vereisten te kunnen voldoen. Het ultieme antwoord: glasvezel.

Op bovenstaande kaart ziet u een weergave van het aanwezig glasvezelnetwerk op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 


Glasvezel biedt de professionele klant heel wat perspectieven voor een vlottere manier van werken.

Enkele voorbeelden:

  • Meer en meer bedrijven maken gebruik van oplossingen in de cloud. Daarbij is symmetrie heel belangrijk. Glasvezel is dan de ideale oplossing met een ruime keuze aan gegarandeerde snelheden tussen 2Mbps en 1Gbps en meer.
  • Ook voor alle vormen van de ‘Nieuwe manier van Werken’ is er nood aan een performante connectiviteit tussen de medewerkers binnen het bedrijf.
  • Dankzij glasvezel kunnen professionele klanten gegevens en beelden even snel uploaden als downloaden (symmetrie). Vergaderen via videoconferencing wordt zo erg gemakkelijk.


 Meer info via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.