Grensoverschrijdende ontmoeting met ondernemers

28/11/2014
Grensoverschrijdende ontmoeting met ondernemers UNIZO, UCM (Union des Classes moyennes) en Pôle emploi (Franse publieke dienst voor tewerkstelling) nodigen u graag uit op een grensoverschrijdende ontmoeting met ondernemers in de nieuwe gebouwen van Pôle emploi te Lille.

 

De thematiek van deze ontmoeting is Ondernemen over de grens : starten, overnemen of uitbreiden van  een activiteit. Ook zal er dieper ingegaan worden op de mogelijke obstakels in dit kader.

 

Programma :

17u30-18u00 : Verwelkoming ondernemingen

18u00-19u15 : Voorstelling dienstverlening UCM – UNIZO en formaliteiten bij het starten van een zaak in België

19u15-19u45 : Voorstelling starten van een zaak in Frankrijk door partner van Pôle emploi

19u45-20u30 : Cocktail

 

Tolken F/NL zijn voorzien

Meer info en inschrijven kan via deze link

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.