WINTERKLAAR?

4/12/2014
WINTERKLAAR? OFF en we blijven ON! Werk je eigen elektriciteitsbesparingsactieplan uit, moedig je collega’s en werknemers aan om mee te denken en zelf campagnes op te zetten, en deel jullie plannen met de rest van de wereld!

 

Laat weten hoe je op het werk minder verbruikt!

 

Deel je leukste acties en foto’s via hello@offon.be of op de sociale media met #offon.

Via de OFF ON-campagne roept de overheid samen met de energiesector op om samen minder te verbruiken. Ze zetten ook alle bedrijven aan om energiebesparende campagnes op te starten.

De tools die uw bedrijf daartoe kan gebruiken vindt u via deze link

 

De vorige edities van WINTERKLAAR vindt u hier : 

-http://www.kortrijk-noord.be/nl-8504-14133-winterklaar.html

-http://www.kortrijk-noord.be/nl-8504-14022-winterklaar.html

-http://www.kortrijk-noord.be/nl-8504-14086-winterklaar.html

-http://www.kortrijk-noord.be/nl-8504-14105-winterklaar.html

 

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.