Afwezigheidstoezicht kerstvakantie

15/12/2014
Afwezigheidstoezicht kerstvakantie De kerstvakantie komt eraan, een periode waar veel bedrijven een aantal dagen volledig of gedeeltelijk sluiten met minder sociale controle tot gevolg. Alle bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen aanspraak maken op afwezigheidstoezicht vanwege Politiezone Vlas.Het aanvragen van een afwezigheidstoezicht is volledig gratis.

Indien je voor een korte of langere periode op vakantie gaat of afwezig bent, doe je er goed aan dit aan de lokale politie Vlas te melden.

Op onregelmatige tijdstippen, overdag en 's nachts komen zowel de permanentieteams, de wijkinspecteurs als de hondenbrigade een kijkje nemen bij het bedrijf.

Aanvragen dienen steeds minimum 1 week voor de geplande sluiting ingediend te worden.

Dit kan via deze link
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.