Afwezigheidstoezicht kerstvakantie

15/12/2014
Afwezigheidstoezicht kerstvakantie De kerstvakantie komt eraan, een periode waar veel bedrijven een aantal dagen volledig of gedeeltelijk sluiten met minder sociale controle tot gevolg. Alle bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen aanspraak maken op afwezigheidstoezicht vanwege Politiezone Vlas.Het aanvragen van een afwezigheidstoezicht is volledig gratis.

Indien je voor een korte of langere periode op vakantie gaat of afwezig bent, doe je er goed aan dit aan de lokale politie Vlas te melden.

Op onregelmatige tijdstippen, overdag en 's nachts komen zowel de permanentieteams, de wijkinspecteurs als de hondenbrigade een kijkje nemen bij het bedrijf.

Aanvragen dienen steeds minimum 1 week voor de geplande sluiting ingediend te worden.

Dit kan via deze link
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.