Ringshopping Kortrijk Noord blijft stunten

17/12/2014
Ringshopping Kortrijk Noord blijft stunten Tijdens de eindejaarsperiode komen meer dan 25 artiesten langs in de pop-up store bij Ringshopping Kortrijk Noord. Door deze stunt te combineren met het aanbod van een Gift Card, worden zij dč ideale locatie voor de aankoop van al uw eindejaarsgeschenken.
Acht maanden na de start van Muziekpunt.be, zet de snelst groeiende online muziekverkoper van Vlaanderen alweer een volgende stap en openen ze – in samenwerking met Ring Shopping Kortrijk Noord – een BV pop-up store. Vanaf vrijdag 12 december kan het grote publiek er terecht voor de aankoop van hun favoriete cd’s en ook dvd’s. 

Wie dus z’n eindejaarsaankopen komt gaat doen in Ringshopping Kortrijk Noord, slaat mogelijk meteen een dubbelslag, want naast het winkelen in het aangename kader, loop je er ook nog eens je favoriete BV’s tegen het lijf. Voor gedetailleerde info rond de artiestenbezoeken en showcases, kan je surfen naar de site & Facebookpagina van Ring Shopping Kortrijk Noord.

Bovendien kan u met de Gift Card van Ringshopping Kortrijk Noord uw personeel verrassen. Zij kunnen ermee terecht bij alle winkels die daar zijn gevestigd. 
Bestel een GIFT CARD van Ringshopping Kortrijk-Noord via www.ringshopping.be of bel naar 056/35.30.62.


 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.