Ringshopping Kortrijk Noord blijft stunten

17/12/2014
Ringshopping Kortrijk Noord blijft stunten Tijdens de eindejaarsperiode komen meer dan 25 artiesten langs in de pop-up store bij Ringshopping Kortrijk Noord. Door deze stunt te combineren met het aanbod van een Gift Card, worden zij dč ideale locatie voor de aankoop van al uw eindejaarsgeschenken.
Acht maanden na de start van Muziekpunt.be, zet de snelst groeiende online muziekverkoper van Vlaanderen alweer een volgende stap en openen ze – in samenwerking met Ring Shopping Kortrijk Noord – een BV pop-up store. Vanaf vrijdag 12 december kan het grote publiek er terecht voor de aankoop van hun favoriete cd’s en ook dvd’s. 

Wie dus z’n eindejaarsaankopen komt gaat doen in Ringshopping Kortrijk Noord, slaat mogelijk meteen een dubbelslag, want naast het winkelen in het aangename kader, loop je er ook nog eens je favoriete BV’s tegen het lijf. Voor gedetailleerde info rond de artiestenbezoeken en showcases, kan je surfen naar de site & Facebookpagina van Ring Shopping Kortrijk Noord.

Bovendien kan u met de Gift Card van Ringshopping Kortrijk Noord uw personeel verrassen. Zij kunnen ermee terecht bij alle winkels die daar zijn gevestigd. 
Bestel een GIFT CARD van Ringshopping Kortrijk-Noord via www.ringshopping.be of bel naar 056/35.30.62.


 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geďdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.