Ringshopping Kortrijk Noord blijft stunten

17/12/2014
Ringshopping Kortrijk Noord blijft stunten Tijdens de eindejaarsperiode komen meer dan 25 artiesten langs in de pop-up store bij Ringshopping Kortrijk Noord. Door deze stunt te combineren met het aanbod van een Gift Card, worden zij dè ideale locatie voor de aankoop van al uw eindejaarsgeschenken.
Acht maanden na de start van Muziekpunt.be, zet de snelst groeiende online muziekverkoper van Vlaanderen alweer een volgende stap en openen ze – in samenwerking met Ring Shopping Kortrijk Noord – een BV pop-up store. Vanaf vrijdag 12 december kan het grote publiek er terecht voor de aankoop van hun favoriete cd’s en ook dvd’s. 

Wie dus z’n eindejaarsaankopen komt gaat doen in Ringshopping Kortrijk Noord, slaat mogelijk meteen een dubbelslag, want naast het winkelen in het aangename kader, loop je er ook nog eens je favoriete BV’s tegen het lijf. Voor gedetailleerde info rond de artiestenbezoeken en showcases, kan je surfen naar de site & Facebookpagina van Ring Shopping Kortrijk Noord.

Bovendien kan u met de Gift Card van Ringshopping Kortrijk Noord uw personeel verrassen. Zij kunnen ermee terecht bij alle winkels die daar zijn gevestigd. 
Bestel een GIFT CARD van Ringshopping Kortrijk-Noord via www.ringshopping.be of bel naar 056/35.30.62.


 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.