Bewaking op het bedrijvenpark tijdens de kerstperiode

23/12/2014
Bewaking op het bedrijvenpark tijdens de kerstperiode Politiezone Vlas liet ons weten dat zij op vraag van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord afwezigheidstoezicht zullen inschakelen op het bedrijvenpark.


Een aantal bedrijven die afwezigheidstoezicht hebben aangevraagd bij de politie kregen als antwoord dat dit niet kan worden uitgevoerd. Dit gegeven werd niet vooraf gecommuniceerd. 

Daarom vroeg het parkmanagement, met de steun van de burgemeesters van Kortrijk en Kuurne, een speciale actie aan bij Politiezone Vlas. Er werd bevestigd dat de politie tijdens het kerstverlof volgende prioriteiten stelt naast het reguliere interventiewerk: 


- 2 extra ploegen voor het eindejaarstoezicht op handelszaken , dit telkens van 13u tot 20u.


- afwezigheidstoezicht op het bedrijvenpark

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.