Bewaking op het bedrijvenpark tijdens de kerstperiode

23/12/2014
Bewaking op het bedrijvenpark tijdens de kerstperiode Politiezone Vlas liet ons weten dat zij op vraag van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord afwezigheidstoezicht zullen inschakelen op het bedrijvenpark.


Een aantal bedrijven die afwezigheidstoezicht hebben aangevraagd bij de politie kregen als antwoord dat dit niet kan worden uitgevoerd. Dit gegeven werd niet vooraf gecommuniceerd. 

Daarom vroeg het parkmanagement, met de steun van de burgemeesters van Kortrijk en Kuurne, een speciale actie aan bij Politiezone Vlas. Er werd bevestigd dat de politie tijdens het kerstverlof volgende prioriteiten stelt naast het reguliere interventiewerk: 


- 2 extra ploegen voor het eindejaarstoezicht op handelszaken , dit telkens van 13u tot 20u.


- afwezigheidstoezicht op het bedrijvenpark

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.