Studenten en bedrijven vinden elkaar

3/1/2015
Studenten en bedrijven vinden elkaar vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt aangeschreven door werklustige studenten die bedrijven een handje willen helpen tijdens het weekend of de vakanties. Bent u als lid van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op zoek naar een helpende hand tijdens die periode? Wij brengen u via onze site in contact met elkaar!Biedt uw bedrijf vakantiejobs aan? 
Mail de vacature naar annelies@kortrijk-noord.be zodat studenten met u contact kunnen opnemen. 

Ben je student en op zoek naar een vakantiejob op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord? Mail je CV, samen met een omschrijving van de periode waarin je wilt werken naar annelies@kortrijk-noord.be


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.