Vastgoed Ringshopping Kortrijk Noord volledig in handen van Wereldhave Belgium

3/1/2015
Vastgoed Ringshopping Kortrijk Noord volledig in handen van Wereldhave Belgium De gebouwen van Ringshopping Kortrijk Noord werden overgenomen door Wereldhave Belgium. Hiermee is Ringshopping Kortrijk Noord in handen van 1 eigenaar, waardoor een efficiŽnt management mogelijk wordt.Wereldhave Belgium tekende een overeenkomst met de handelaar van het vastgoed van Ringshopping Kortrijk Noord. Zo komen de leaserechten voor de gebouwen van het centrum (22.000 m²) volledig in hun handen terecht.


Meer info leest u hier

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.