Vastgoed Ringshopping Kortrijk Noord volledig in handen van Wereldhave Belgium

3/1/2015
Vastgoed Ringshopping Kortrijk Noord volledig in handen van Wereldhave Belgium De gebouwen van Ringshopping Kortrijk Noord werden overgenomen door Wereldhave Belgium. Hiermee is Ringshopping Kortrijk Noord in handen van 1 eigenaar, waardoor een efficiënt management mogelijk wordt.Wereldhave Belgium tekende een overeenkomst met de handelaar van het vastgoed van Ringshopping Kortrijk Noord. Zo komen de leaserechten voor de gebouwen van het centrum (22.000 m²) volledig in hun handen terecht.


Meer info leest u hier

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.