Basisopleiding brandbestrijding voor bedrijven

5/1/2015
Basisopleiding brandbestrijding voor bedrijven Is er in uw bedrijf steeds iemand aanwezig die een grondige theoretische čn praktische kennis heeft van de gevaren bij brand, de blusmiddelen en de verschillende blustechnieken kent? U kan via de POM West-Vlaanderen een gecertifieerde basisopleiding volgen!

De POM West-Vlaanderen organiseert op regelmatige basis gecertifieerde basisopleidingen brandbestrijding voor bedrijven in West-Vlaanderen. Daarbij werken ze samen met het West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer-, Reddings- en Ambulancediensten, kortweg WOBRA. Op 26 januari 2015 organiseren ze opnieuw een sessie.

De opleiding start stipt om 9.00 u en eindigt om 12.00 u. 

Inschrijven kan via deze link.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.