Basisopleiding brandbestrijding voor bedrijven

5/1/2015
Basisopleiding brandbestrijding voor bedrijven Is er in uw bedrijf steeds iemand aanwezig die een grondige theoretische èn praktische kennis heeft van de gevaren bij brand, de blusmiddelen en de verschillende blustechnieken kent? U kan via de POM West-Vlaanderen een gecertifieerde basisopleiding volgen!

De POM West-Vlaanderen organiseert op regelmatige basis gecertifieerde basisopleidingen brandbestrijding voor bedrijven in West-Vlaanderen. Daarbij werken ze samen met het West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer-, Reddings- en Ambulancediensten, kortweg WOBRA. Op 26 januari 2015 organiseren ze opnieuw een sessie.

De opleiding start stipt om 9.00 u en eindigt om 12.00 u. 

Inschrijven kan via deze link.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.