Brandweerpost Kuurne overgedragen aan hulpverleningszone Fluvia

6/1/2015
Brandweerpost Kuurne overgedragen aan hulpverleningszone Fluvia Zondagmorgen heeft burgemeester Francis Benoit na 145 jaar vrijwillige brandweer Kuurne definitief de brandweerpost Kuurne overgedragen aan de hulpverleningszone Fluvia.

Bij de overdracht heften de burgemeester van Kuurne en zonecommandant Frank Maertens het glas.

Met de benoeming van commandant Frank Maertens tot zonecommandant worden Rudy Dewolf, Wim Vandekerckhove en Philippe Coornaert vanaf 1 januari verantwoordelijk voor de coördinatie van de brandweerpost Kuurne.
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.