Grote opkuisactie gewestborden

15/1/2015
Grote opkuisactie gewestborden Agentschap Wegen en Verkeer houdt een grote opkuisactie in de gewestborden op en rond het bedrijvenpark.


In december ontvingen heel wat bedrijven een brief van Agentschap Wegen en Verkeer. Daarin stond vermeld dat zij een maand de tijd krijgen om hun gewestbord (wit bord met zwarte letters) zelf te verwijderen, indien zij dat niet doen zal het bord verwijderd worden door de gemeente of de stad. 


Het is zo dat de gewestborden eigendom zijn van de bedrijven zelf. Elk bedrijf krijgt de kans om zelf haar borden weg te halen. Indien het bedrijf dit niet zelf doet, zal de stad Kortrijk (voor grondgebied Kortrijk) of Agentschap Wegen en Verkeer (voor grondgebied Kuurne) het bord weg halen en vernietigen. De borden zullen ten vroegste eind maart worden weg gehaald.

De opkuisactie vindt plaats over volledig Vlaanderen en kadert in een wetswijziging van 18 mei 2008 waarin werd bepaald dat alle borden geplaatst op een kruispunt van gewestwegen, onder de verantwoordelijkheid vallen van Agentschap Wegen en Verkeer. Veel plakkaten die vroeger onder verantwoordelijkheid van de gemeente of de stad vielen, worden nu aan AWV toegewezen. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.