Axel Weydts volgt Marc Lemaitre op

15/1/2015
Axel Weydts volgt Marc Lemaitre op De 32-jarige Axel Weydts legde maandag de eed af als nieuwe schepen van de stad Kortrijk. Hij volgt Marc Lemaitre (SP.A), op die weer naar het parlement verhuist.

Foto Ludo Ostijn

Weydts zal in principe vier jaar schepen blijven.

Hij erft de bevoegdheden Openbare Werken en Mobiliteit van zijn voorganger.

Leuke taken maar niet simpel met heel wat werken in het verschiet de komende jaren. Niet het minst Kortrijk Weide, de Leieboorden en de herinrichting van kruispunt Pottelberg.

Lemaitre kreeg eerder al een afscheidscadeau van de coalitiepartners N-VA en Open VLD tijdens de Kortrijkse nieuwjaarsreceptie voor het volk op de Grote Markt.

‘Ik stop niet met de politiek’, zegt Lemaitre.

‘Ik ga met veel interesse en plezier het stadsbestuur blijven volgen vanop de banken van de gemeenteraad. Het is mijn ambitie om zeker even open te staan en aanspreekbaar te zijn voor de bevolking als de voorbije twee jaar. Vorige week had ik mijn laatste bewonersvergadering. Ik wens Axel veel succes.’

Ook vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wenst Axel veel succes en hoopt op een constructieve samenwerking. 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.