Tips en ideeŽn voor bedrijfsbeveiliging

17/1/2015
Tips en ideeŽn voor bedrijfsbeveiliging Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) heeft in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie een brochure opgesteld om u te sensibiliseren naar preventie toe.

Criminaliteit is een fenomeen waar Belgische ondernemingen niet aan ontsnappen. Het is enigs- zins begrijpelijk dat niet alle bedrijven voldoende of de nodige aandacht besteden aan dit probleem. Het nemen van beveiligingsmaatregelen draagt niet rechtstreeks bij tot de realisatie van de commercië- le doelstellingen. Men mag echter niet uit het oog verliezen dat het verwaarlozen van criminele risico’s belangrijke schade kan toebrengen aan het bedrijf.


Het is in deze context dat het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) – in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie – een brochure heeft opgesteld om u te sensibiliseren naar preventie toe. De bedoeling is niet om alle fenomenen in detail te overlopen, maar wel om uw aandacht te vestigen op bepaalde modi operandi en het nemen van preventiemaatregelen hieromtrent. De link naar de brochure vindt u hier. 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal Ďnoonwalkersí een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-cameraís nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geÔdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.