Tips en ideeŽn voor bedrijfsbeveiliging

17/1/2015
Tips en ideeŽn voor bedrijfsbeveiliging Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) heeft in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie een brochure opgesteld om u te sensibiliseren naar preventie toe.

Criminaliteit is een fenomeen waar Belgische ondernemingen niet aan ontsnappen. Het is enigs- zins begrijpelijk dat niet alle bedrijven voldoende of de nodige aandacht besteden aan dit probleem. Het nemen van beveiligingsmaatregelen draagt niet rechtstreeks bij tot de realisatie van de commercië- le doelstellingen. Men mag echter niet uit het oog verliezen dat het verwaarlozen van criminele risico’s belangrijke schade kan toebrengen aan het bedrijf.


Het is in deze context dat het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) – in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie – een brochure heeft opgesteld om u te sensibiliseren naar preventie toe. De bedoeling is niet om alle fenomenen in detail te overlopen, maar wel om uw aandacht te vestigen op bepaalde modi operandi en het nemen van preventiemaatregelen hieromtrent. De link naar de brochure vindt u hier. 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.