Tips en ideeŽn voor bedrijfsbeveiliging

17/1/2015
Tips en ideeŽn voor bedrijfsbeveiliging Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) heeft in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie een brochure opgesteld om u te sensibiliseren naar preventie toe.

Criminaliteit is een fenomeen waar Belgische ondernemingen niet aan ontsnappen. Het is enigs- zins begrijpelijk dat niet alle bedrijven voldoende of de nodige aandacht besteden aan dit probleem. Het nemen van beveiligingsmaatregelen draagt niet rechtstreeks bij tot de realisatie van de commercië- le doelstellingen. Men mag echter niet uit het oog verliezen dat het verwaarlozen van criminele risico’s belangrijke schade kan toebrengen aan het bedrijf.


Het is in deze context dat het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) – in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie – een brochure heeft opgesteld om u te sensibiliseren naar preventie toe. De bedoeling is niet om alle fenomenen in detail te overlopen, maar wel om uw aandacht te vestigen op bepaalde modi operandi en het nemen van preventiemaatregelen hieromtrent. De link naar de brochure vindt u hier. 

Terug

Home

Event Manager | MaÓtre díhotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden Ė Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend Ė staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | MaÓtre díhotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal Ďnoonwalkersí een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.