Garage Devos-Capoen is Kuurns bedrijf van het jaar 2014!

29/1/2015
Garage Devos-Capoen is Kuurns bedrijf van het jaar 2014! Gisterenavond werd in 'salons Maelstede' de Award voor het Kuurns bedrijf van het jaar 2014 uitgereikt aan Garage Devos-Capoen.Garage Devos-Capoen
werd met 201 stemmen, als verdeler van Renault en Dacia, verkozen tot Kuurns bedrijf van het jaar 2014.


Op de tweede plaats kwam Linum Europe met 189 stemmen. Linum Europe is groothandel in horecabenodigdheden, koeltechnieken en airconditioning. Daarnaast verdelen zij materialen voor koeltechnische installaties en grootkeukenapparatuur. 
 


Zij werden met het aantal stemmen op de voet gevolgd door selectiekantoor Per-Sé, gespecialiseerd in persoonlijke HR-ondersteuning aan bedrijven.


Andere deelnemers aan de verkiezing waren Scania Kuurne en Roofworkx

Het waren spannende verkiezingen. 


Garage Devos-Capoen liet Joske, hun uiterst populaire mascotte, de Award ophalen.  
Joske was duidelijk in zijn nopjes!


De verkiezingen zijn een initiatief van Braderiecomité en Handelscommissie Kuurne in samenwerking met vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Andere Awards die werden uitgereikt zijn die van de etalage van het jaar 2014 : 
-Maison Elysée
En de Award voor de nieuwbouw van het jaar 2014 : 
-Stroomop
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.