Garage Devos-Capoen is Kuurns bedrijf van het jaar 2014!

29/1/2015
Garage Devos-Capoen is Kuurns bedrijf van het jaar 2014! Gisterenavond werd in 'salons Maelstede' de Award voor het Kuurns bedrijf van het jaar 2014 uitgereikt aan Garage Devos-Capoen.Garage Devos-Capoen
werd met 201 stemmen, als verdeler van Renault en Dacia, verkozen tot Kuurns bedrijf van het jaar 2014.


Op de tweede plaats kwam Linum Europe met 189 stemmen. Linum Europe is groothandel in horecabenodigdheden, koeltechnieken en airconditioning. Daarnaast verdelen zij materialen voor koeltechnische installaties en grootkeukenapparatuur. 
 


Zij werden met het aantal stemmen op de voet gevolgd door selectiekantoor Per-Sé, gespecialiseerd in persoonlijke HR-ondersteuning aan bedrijven.


Andere deelnemers aan de verkiezing waren Scania Kuurne en Roofworkx

Het waren spannende verkiezingen. 


Garage Devos-Capoen liet Joske, hun uiterst populaire mascotte, de Award ophalen.  
Joske was duidelijk in zijn nopjes!


De verkiezingen zijn een initiatief van Braderiecomité en Handelscommissie Kuurne in samenwerking met vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Andere Awards die werden uitgereikt zijn die van de etalage van het jaar 2014 : 
-Maison Elysée
En de Award voor de nieuwbouw van het jaar 2014 : 
-Stroomop
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.