Linum Foundation vzw steunt mensen geconfronteerd met een weesziekte

2/2/2015
Linum Foundation vzw steunt mensen geconfronteerd met een weesziekte Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiŽnten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Daarom richtte de familie Vanderbeke een eigen Foundation op.

De familie Vanderbeke – Linum Europe nv  Kuurne – heeft reeds een 2 tal jaar een eigen Foundation – deze vzw helpt mensen geconfronteerd met een weesziekte. 

Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van behandelingen van weeszieken. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.


Sinds kort is er een nieuwe website van deze Foundation op het internet.


http://www.linumfoundation.net/


Mocht U iemand kennen uit familie – vriendenkring of werkomgeving geconfronteerd met een weesziekte dan kunt U steeds persoonlijk Fred Vanderbeke (fred.vanderbeke@linum.eu) contacteren.

Alle informatie wordt door de Foundation met uiterste discretie behandeld en het medisch dossier worden door een geneesheer gescreend.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.