Linum Foundation vzw steunt mensen geconfronteerd met een weesziekte

2/2/2015
Linum Foundation vzw steunt mensen geconfronteerd met een weesziekte Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiënten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Daarom richtte de familie Vanderbeke een eigen Foundation op.

De familie Vanderbeke – Linum Europe nv  Kuurne – heeft reeds een 2 tal jaar een eigen Foundation – deze vzw helpt mensen geconfronteerd met een weesziekte. 

Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van behandelingen van weeszieken. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.


Sinds kort is er een nieuwe website van deze Foundation op het internet.


http://www.linumfoundation.net/


Mocht U iemand kennen uit familie – vriendenkring of werkomgeving geconfronteerd met een weesziekte dan kunt U steeds persoonlijk Fred Vanderbeke (fred.vanderbeke@linum.eu) contacteren.

Alle informatie wordt door de Foundation met uiterste discretie behandeld en het medisch dossier worden door een geneesheer gescreend.

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.