Linum Foundation vzw steunt mensen geconfronteerd met een weesziekte

2/2/2015
Linum Foundation vzw steunt mensen geconfronteerd met een weesziekte Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiënten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Daarom richtte de familie Vanderbeke een eigen Foundation op.

De familie Vanderbeke – Linum Europe nv  Kuurne – heeft reeds een 2 tal jaar een eigen Foundation – deze vzw helpt mensen geconfronteerd met een weesziekte. 

Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van behandelingen van weeszieken. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.


Sinds kort is er een nieuwe website van deze Foundation op het internet.


http://www.linumfoundation.net/


Mocht U iemand kennen uit familie – vriendenkring of werkomgeving geconfronteerd met een weesziekte dan kunt U steeds persoonlijk Fred Vanderbeke (fred.vanderbeke@linum.eu) contacteren.

Alle informatie wordt door de Foundation met uiterste discretie behandeld en het medisch dossier worden door een geneesheer gescreend.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.