Werken Izegemsestraat te Heule

2/2/2015
Werken Izegemsestraat te Heule Tijdens de week van 16 tot 21 februari zal er geen verkeer mogelijk zijn tussen de Industrielaan en de Sint-Katriensesteenweg. Dit omwille van onderhoudswerken aan de spoorwegovergang.

Infrabel voert onderhoudswerken uit aan de spoorwegovergang in de Izegemsestraat te Heule.
Deze werken gaan door in de week van 16 tot 21 februari 2015.

Tijdens de werken zal er die ganse week geen verkeer mogelijk zijn in de Izegemsestraat tussen de Industrielaan en de Sint-Katriensesteenweg.

alle verkeer zal moeten omrijden via:


Sint-Katriensestraat - Mellestraat - R8 - afrijden ter hoogte van de nieuwe afslag Noordlaan - R8 - Izegemsestraat (thv Campirama).

Verkeer in de omgekeerde richting volgt bovenstaande omleiding uiteraard omgekeerd.


Infrabel zorgt voor de nodige signalisatie en is ook verantwoordelijk voor de werken.Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.