Werken Izegemsestraat te Heule

2/2/2015
Werken Izegemsestraat te Heule Tijdens de week van 16 tot 21 februari zal er geen verkeer mogelijk zijn tussen de Industrielaan en de Sint-Katriensesteenweg. Dit omwille van onderhoudswerken aan de spoorwegovergang.

Infrabel voert onderhoudswerken uit aan de spoorwegovergang in de Izegemsestraat te Heule.
Deze werken gaan door in de week van 16 tot 21 februari 2015.

Tijdens de werken zal er die ganse week geen verkeer mogelijk zijn in de Izegemsestraat tussen de Industrielaan en de Sint-Katriensesteenweg.

alle verkeer zal moeten omrijden via:


Sint-Katriensestraat - Mellestraat - R8 - afrijden ter hoogte van de nieuwe afslag Noordlaan - R8 - Izegemsestraat (thv Campirama).

Verkeer in de omgekeerde richting volgt bovenstaande omleiding uiteraard omgekeerd.


Infrabel zorgt voor de nodige signalisatie en is ook verantwoordelijk voor de werken.Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.