Betaal minder belasting op uw machinepark

3/2/2015
Betaal minder belasting op uw machinepark Ieder productiebedrijf inclusief de kleine en middelgrote bedrijven kunnen dankzij de wettelijke mogelijkheden hun onroerende voorheffing afbouwen! Een onderneming die investeringen heeft gedaan in de laatste 3 jaar of die investeringen zal maken, zal vanaf dit jaar een pak minder belastingen op machines en uitrusting betalen.Misschien denkt u wel, ‘dit zal wel niet voor ons zijn’ of ‘ dit is enkel weggelegd voor groten onder ons’. Niets is minder waar! Ieder productiebedrijf inclusief de kleine en middelgrote bedrijven kunnen dankzij de wettelijke mogelijkheden hun onroerende voorheffing afbouwen! Een onderneming die investeringen heeft  gedaan in de laatste 3 jaar of die investeringen zal maken, zal vanaf dit jaar een pak minder belastingen op machines en uitrusting betalen.Na jarenlang lobbywerk is Voka erin geslaagd om de onroerende voorheffing op materieel en outillage verder af te bouwen. Daardoor krijgen de industriële investeringen een extra boost en worden onze ondernemingen competitiever.Voor een onderneming die regelmatig zijn machines vernieuwt, kan dit een aanzienlijke vermindering betekenen op de onroerende voorheffing. En voor wie veel investeert, kan de onroerende voorheffing op materieel en outillage effectief op nul komen. De precieze impact van deze afschaffing is afhankelijk van uw lokalisatie (enkel bedrijven gevestigd buiten een bedrijventerrein of op een bedrijventerrein opgericht voor 1998 komen in aanmerking), het investeringsritme van uw bedrijf en van het nog belastbare kadastrale inkomen.Voldoet u aan onderstaande doelgroep? Schrijf u vandaag nog in op de infoavond van 26 februari om 18u30. 
Doelgroep:

- Productiebedrijven
- Niet gevestigd op een nieuw bedrijventerrein ontwikkeld na 1998 (greenfield)
- Contactpersonen: bedrijfsleider, financiële manager, tax & legal-manager, verantwoordelijke boekhouding

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.