Betaal minder belasting op uw machinepark

3/2/2015
Betaal minder belasting op uw machinepark Ieder productiebedrijf inclusief de kleine en middelgrote bedrijven kunnen dankzij de wettelijke mogelijkheden hun onroerende voorheffing afbouwen! Een onderneming die investeringen heeft gedaan in de laatste 3 jaar of die investeringen zal maken, zal vanaf dit jaar een pak minder belastingen op machines en uitrusting betalen.Misschien denkt u wel, ‘dit zal wel niet voor ons zijn’ of ‘ dit is enkel weggelegd voor groten onder ons’. Niets is minder waar! Ieder productiebedrijf inclusief de kleine en middelgrote bedrijven kunnen dankzij de wettelijke mogelijkheden hun onroerende voorheffing afbouwen! Een onderneming die investeringen heeft  gedaan in de laatste 3 jaar of die investeringen zal maken, zal vanaf dit jaar een pak minder belastingen op machines en uitrusting betalen.Na jarenlang lobbywerk is Voka erin geslaagd om de onroerende voorheffing op materieel en outillage verder af te bouwen. Daardoor krijgen de industriële investeringen een extra boost en worden onze ondernemingen competitiever.Voor een onderneming die regelmatig zijn machines vernieuwt, kan dit een aanzienlijke vermindering betekenen op de onroerende voorheffing. En voor wie veel investeert, kan de onroerende voorheffing op materieel en outillage effectief op nul komen. De precieze impact van deze afschaffing is afhankelijk van uw lokalisatie (enkel bedrijven gevestigd buiten een bedrijventerrein of op een bedrijventerrein opgericht voor 1998 komen in aanmerking), het investeringsritme van uw bedrijf en van het nog belastbare kadastrale inkomen.Voldoet u aan onderstaande doelgroep? Schrijf u vandaag nog in op de infoavond van 26 februari om 18u30. 
Doelgroep:

- Productiebedrijven
- Niet gevestigd op een nieuw bedrijventerrein ontwikkeld na 1998 (greenfield)
- Contactpersonen: bedrijfsleider, financiële manager, tax & legal-manager, verantwoordelijke boekhouding

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.