Speelpleinwerking WASPER

3/2/2015
Speelpleinwerking WASPER Ook tijdens de krokusvakantie en de Paasvakantie kunnen uw kinderen terecht bij Speelpleinwerking WASPER van vzw De Warande. Zij zorgen ervoor dat uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven terwijl u gaat werken.

Tijdens schoolvakanties is er van maandag tot en met vrijdag speelpleinwerking op het avontuurlijk speeldomein van De Warande. Je kan elke dag vrij kiezen of je een volle of een halve dag komt spelen. Welke en hoeveel (volle) dagen je komt spelen hoef je op voorhand niet door te geven.

•Krokusvakantie : 

Van maandag 16 februari tot en met vrijdag 20 februari

•Paasvakantie :

Van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 10 april EN

Van maandag 13 april tot en met vrijdag 17 april

OPGELET ! ER IS GEEN WERKING OP PAASMAANDAG 6 APRIL !!!WERKINGSUREN

‘s Morgens kan je intekenen tussen 7.00u en 9.30u

Als je een halve dag komt word je opgehaald om 12.00u, intekenen voor de namiddag kan tussen 12.30u en 13.30u. Tussen 12.00u en 12.30u is het secreta- riaat gesloten.


Kinderen kunnen opgehaald worden tussen 16.00u en 17.30u

 

GRATIS ZWEMACTIVITEIT OP DONDERDAG

Kinderen vanaf het eerste leerjaar kunnen gratis inschrijven om te gaan zwemmen op 19 februari, 9 april en 16 april. Dit kan op het secretariaat van De Warande. We verplaatsen ons te voet naar het zwembad op het Lagaplein te Heule. 

Meer info via de nieuwsbrief

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.