Speelpleinwerking WASPER

3/2/2015
Speelpleinwerking WASPER Ook tijdens de krokusvakantie en de Paasvakantie kunnen uw kinderen terecht bij Speelpleinwerking WASPER van vzw De Warande. Zij zorgen ervoor dat uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven terwijl u gaat werken.

Tijdens schoolvakanties is er van maandag tot en met vrijdag speelpleinwerking op het avontuurlijk speeldomein van De Warande. Je kan elke dag vrij kiezen of je een volle of een halve dag komt spelen. Welke en hoeveel (volle) dagen je komt spelen hoef je op voorhand niet door te geven.

•Krokusvakantie : 

Van maandag 16 februari tot en met vrijdag 20 februari

•Paasvakantie :

Van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 10 april EN

Van maandag 13 april tot en met vrijdag 17 april

OPGELET ! ER IS GEEN WERKING OP PAASMAANDAG 6 APRIL !!!WERKINGSUREN

‘s Morgens kan je intekenen tussen 7.00u en 9.30u

Als je een halve dag komt word je opgehaald om 12.00u, intekenen voor de namiddag kan tussen 12.30u en 13.30u. Tussen 12.00u en 12.30u is het secreta- riaat gesloten.


Kinderen kunnen opgehaald worden tussen 16.00u en 17.30u

 

GRATIS ZWEMACTIVITEIT OP DONDERDAG

Kinderen vanaf het eerste leerjaar kunnen gratis inschrijven om te gaan zwemmen op 19 februari, 9 april en 16 april. Dit kan op het secretariaat van De Warande. We verplaatsen ons te voet naar het zwembad op het Lagaplein te Heule. 

Meer info via de nieuwsbrief

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.