VIP arrangementen Kuurne-Brussel-Kuurne

11/2/2015
VIP arrangementen Kuurne-Brussel-Kuurne Na de wereldkampioenschappen in het veldrijden en terwijl de renners zich opwarmen in Qatar, wordt alles in gereedheid gebracht om de koers terug naar Vlaanderen te brengen. En dus ook naar Kuurne. Op 1 maart 2015 tekenen de internationale teams weer present voor Kuurne-Brussel-Kuurne. De ideale gelegenheid om uw klanten te verwennen of gewoon een dagje ambiance met vrienden en collega's. Schrijf vandaag nog in voor 'KBK voor VIP's'!

De Budabrug in Kortrijk is vernieuwd en dat moet gevierd worden. Kuurne-Brussel-Kuurne trekt tijdens de finale twee maal over de nieuwe Budabrug te Kortrijk. De plaatselijke ronden snijden zowel het centrum van Kortrijk als dat van Kuurne aan. Het parcours van de 67ste editie van Kuurne-Brussel-Kuurne blijft verder nagenoeg onveranderd.

 


Peter Debaveye wordt de nieuwe koersdirecteur voor Kuurne- Brussel- Kuurne voor Elite : 'In Kuurne wordt steeds snel gestart gezien de gretigheid van renners om zich vroeg op het seizoen te tonen op Vlaamse wegen. Ons parcours leent zich perfect om er een harde wedstrijd van te maken, maar kan ook uitdraaien op de eerste grote test voor de sprintersploegen.' De aankomst van de wedstrijd blijft op de Brugsesteenweg in Kuurne.

 

KBK voor VIPS: ‘Aandacht voor kwaliteit en voor de koers!’

 

Kuurne-Brussel-Kuurne leent zich ook dit jaar weer tot een perfecte gelegenheid om klanten te verwennen, een bedrijfsnetwerk uit te breiden of gewoon een dagje ambiance met vrienden en collega’s. Sarah Temmerman, VIP-verantwoordelijke voor Kuurne-Brussel-Kuurne: ‘Onze aandacht gaat specifiek naar kwalitatieve programma’s binnen de koers. Het verloop van de wedstrijd kan continu gevolgd worden. Hiermee zitten onze genodigden een hele dag in de koers.’ ’s Avonds wordt afgesloten op de KBK-Afterparty in Salons Maelstede met de groep Domino, zoals vorige jaren een garantie op een spetterend feestje.

  

Bestel uw programma via deze link.

 

Voor meer info kan u contact opnemen via vip@kuurne-brussel-kuurne.be

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.