VIP arrangementen Kuurne-Brussel-Kuurne

11/2/2015
VIP arrangementen Kuurne-Brussel-Kuurne Na de wereldkampioenschappen in het veldrijden en terwijl de renners zich opwarmen in Qatar, wordt alles in gereedheid gebracht om de koers terug naar Vlaanderen te brengen. En dus ook naar Kuurne. Op 1 maart 2015 tekenen de internationale teams weer present voor Kuurne-Brussel-Kuurne. De ideale gelegenheid om uw klanten te verwennen of gewoon een dagje ambiance met vrienden en collega's. Schrijf vandaag nog in voor 'KBK voor VIP's'!

De Budabrug in Kortrijk is vernieuwd en dat moet gevierd worden. Kuurne-Brussel-Kuurne trekt tijdens de finale twee maal over de nieuwe Budabrug te Kortrijk. De plaatselijke ronden snijden zowel het centrum van Kortrijk als dat van Kuurne aan. Het parcours van de 67ste editie van Kuurne-Brussel-Kuurne blijft verder nagenoeg onveranderd.

 


Peter Debaveye wordt de nieuwe koersdirecteur voor Kuurne- Brussel- Kuurne voor Elite : 'In Kuurne wordt steeds snel gestart gezien de gretigheid van renners om zich vroeg op het seizoen te tonen op Vlaamse wegen. Ons parcours leent zich perfect om er een harde wedstrijd van te maken, maar kan ook uitdraaien op de eerste grote test voor de sprintersploegen.' De aankomst van de wedstrijd blijft op de Brugsesteenweg in Kuurne.

 

KBK voor VIPS: ‘Aandacht voor kwaliteit en voor de koers!’

 

Kuurne-Brussel-Kuurne leent zich ook dit jaar weer tot een perfecte gelegenheid om klanten te verwennen, een bedrijfsnetwerk uit te breiden of gewoon een dagje ambiance met vrienden en collega’s. Sarah Temmerman, VIP-verantwoordelijke voor Kuurne-Brussel-Kuurne: ‘Onze aandacht gaat specifiek naar kwalitatieve programma’s binnen de koers. Het verloop van de wedstrijd kan continu gevolgd worden. Hiermee zitten onze genodigden een hele dag in de koers.’ ’s Avonds wordt afgesloten op de KBK-Afterparty in Salons Maelstede met de groep Domino, zoals vorige jaren een garantie op een spetterend feestje.

  

Bestel uw programma via deze link.

 

Voor meer info kan u contact opnemen via vip@kuurne-brussel-kuurne.be

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.