JCI Award West-Vlaamse jonge ondernemer van het jaar 2015

11/2/2015
JCI Award West-Vlaamse jonge ondernemer van het jaar 2015 Op woensdag 25 maart 2015 wordt uit vier finalisten de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2015 verkozen. De verkiezing gebeurt door een jury samengesteld uit vertegenwoordigers van de West-Vlaamse privésector en werkgeversorganisaties.

In 3 edities is de verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer sterk gegroeid. En ook in 2015 zetten alle 14 West-Vlaamse JCI-afdelingen samen hun schouders onder dit boeiend business project.


De jury toetst de kandidaten af aan de pijlers die aan de basis liggen van de JCI beweging: Individu, Gemeenschap, Internationalisme, Business. Verder moet de kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming, en natuurlijk in West-Vlaanderen wonen. 


De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar wordt automatisch geselecteerd om op 21 mei 2015 mee te dingen naar de titel van de JCI Vlaamse Ondernemer van het Jaar 2015.


Het programma van de avond en mogelijkheid tot inschrijven vindt je via deze LINK

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.