Geschikt personeel via de rubriek VACATURES van onze site

11/2/2015
Geschikt personeel via de rubriek VACATURES van onze site Via de rubriek VACATURES op onze site proberen wij zo veel mogelijk vacatures op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bekend te maken. Ook de zoektocht naar jobstudenten kan via deze rubriek gebeuren.
Via de rubriek 'VACATURES' op onze site proberen wij zo veel mogelijk vacatures op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bekend te maken. 


Maak gebruik van deze dienst en mail uw vacatures naar annelies@kortrijk-noord.be
Ook uw zoektocht naar een jobstudent kan via deze rubriek kenbaar worden gemaakt! 
 

Stel u vacature op met een omschrijving van de job, het gezochte profiel, uw aanbod en uw contactgegevens
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.