Schade na stroompanne in de Noordlaan

23/2/2015
Schade na stroompanne in de Noordlaan Op donderdagavond 19 februari was er een stroompanne op de Noordlaan. Verschillende bedrijven hebben hierdoor schade geleden. De te ondernemen stappen om de schade te laten vergoeden leest u hier.
De gehele Noordlaan had donderdagavond tussen 18u30 en 19u50 geen elektriciteit omwille van een panne.

Bij stroompannes van minder dan 4 uur dient u de schade aan te geven aan uw eigen brandverzekering. 

Verder is het ook best dat u de schade meldt bij Eandis. Dit kan via deze linkEandis geeft u dan het nodige advies en vertelt u of u recht heeft op een eventuele vergoeding.
Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail of een brief met een ontvangstbevestiging en je persoonlijke opvolgingsnummer.     
Ten laatste 60 dagen na ontvangst van een opmerking of klacht krijgt u antwoord. 

Uiteraard kan u met al uw andere vragen terecht bij de parkmanager via annelies@kortrijk-noord.be of telefonisch 0470/66.60.60. Antwoord verzekerd binnen de 24 uur. 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.