Schade na stroompanne in de Noordlaan

23/2/2015
Schade na stroompanne in de Noordlaan Op donderdagavond 19 februari was er een stroompanne op de Noordlaan. Verschillende bedrijven hebben hierdoor schade geleden. De te ondernemen stappen om de schade te laten vergoeden leest u hier.
De gehele Noordlaan had donderdagavond tussen 18u30 en 19u50 geen elektriciteit omwille van een panne.

Bij stroompannes van minder dan 4 uur dient u de schade aan te geven aan uw eigen brandverzekering. 

Verder is het ook best dat u de schade meldt bij Eandis. Dit kan via deze linkEandis geeft u dan het nodige advies en vertelt u of u recht heeft op een eventuele vergoeding.
Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail of een brief met een ontvangstbevestiging en je persoonlijke opvolgingsnummer.     
Ten laatste 60 dagen na ontvangst van een opmerking of klacht krijgt u antwoord. 

Uiteraard kan u met al uw andere vragen terecht bij de parkmanager via annelies@kortrijk-noord.be of telefonisch 0470/66.60.60. Antwoord verzekerd binnen de 24 uur. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.