Werken op de Heirweg ter hoogte van de Izegemsestraat

25/2/2015
Werken op de Heirweg ter hoogte van de Izegemsestraat Om de verkeersveiligheid en het comfort te vergroten gaan er werken van start op een kort stukje van de Heirweg ter hoogte van de Izegemsestraat te Kortrijk. De werken gaan van start op 9 maart. Deze werken kunnen zorgen voor verkeershinder voor fietsers, wagens en bussen die Bedrijvenpark Kortrijk-Noord willen bereiken. Hierbij het omleidingsplan.

 
De werken zullen enige hinder met zich meebrengen voor verkeer (zowel wandelaars, maar vooral fietsers, als voertuigenverkeer, bussen, …). 

 

De werken situeren zich in een kort stuk van de Heirweg vanaf de Izegemsestraat tot huisnummer 256. De Heirweg zal daar de hele periode worden afgesloten. De Izegemsestraat wordt tijdens de werken slechts 2 maal 2 dagen afgesloten. De omleiding zal duidelijk worden aangeduid.


De werken gaan van start op 9 maart, einde voorzien (onder voorbehoud weersomstandigheden en ongekende factoren) in de van week 11 mei


Hieronder vindt u de omleidingsroute voor wagens (groene pijlen) en de omleidingsroute voor fietsers (oranje pijlen) alsook een plan met de omleiding van De Lijn. 

BUSSEN :

Omleiding LIJN 6 : 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.