Werken op de Heirweg ter hoogte van de Izegemsestraat

25/2/2015
Werken op de Heirweg ter hoogte van de Izegemsestraat Om de verkeersveiligheid en het comfort te vergroten gaan er werken van start op een kort stukje van de Heirweg ter hoogte van de Izegemsestraat te Kortrijk. De werken gaan van start op 9 maart. Deze werken kunnen zorgen voor verkeershinder voor fietsers, wagens en bussen die Bedrijvenpark Kortrijk-Noord willen bereiken. Hierbij het omleidingsplan.

 
De werken zullen enige hinder met zich meebrengen voor verkeer (zowel wandelaars, maar vooral fietsers, als voertuigenverkeer, bussen, …). 

 

De werken situeren zich in een kort stuk van de Heirweg vanaf de Izegemsestraat tot huisnummer 256. De Heirweg zal daar de hele periode worden afgesloten. De Izegemsestraat wordt tijdens de werken slechts 2 maal 2 dagen afgesloten. De omleiding zal duidelijk worden aangeduid.


De werken gaan van start op 9 maart, einde voorzien (onder voorbehoud weersomstandigheden en ongekende factoren) in de van week 11 mei


Hieronder vindt u de omleidingsroute voor wagens (groene pijlen) en de omleidingsroute voor fietsers (oranje pijlen) alsook een plan met de omleiding van De Lijn. 

BUSSEN :

Omleiding LIJN 6 : 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.