NoonTalk over cafetariaplan

25/2/2015
NoonTalk over cafetariaplan Op donderdag 23 april organiseert vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord een NoonTalk waarop zowel leden als niet-leden van de vzw welkom zijn. Een flexibel verloningsplan, ook wel cafetariaplan genoemd, geeft werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers een verloningspakket te laten samenstellen in functie van hun eigen behoeften.


Flexibel verlonen is de toekomst. 

Voordelen van het cafetariaplan : 

  • Het verloningspakket kan worden samengesteld op basis van de specifieke wensen en behoeftes van de werknemer en zijn gezinsleden. 
  • Via een flexibel verloningsplan ook cafetariaplan genoemd kan beter ingespeeld worden op de verschillende generaties.
  • Een cafetariaplan kan helpen om het strategische verloningsbeleid van uw organisatie op punt te stellen en de beste mensen op de markt te vinden en te behouden.
  • Verschillende alternatieve vormen van (groene) mobiliteit kunnen worden toegevoegd aan het verloningspakket, en het gebruik van bepaalde mobiliteitsvormen kan worden aangemoedigd.
  • Flexibele verloningspakketten kunnen in bepaalde gevallen de totale werkgeverskost verlagen zonder of met beperkte netto-impact voor de werknemers.Op donderdag 23 april van 12u tot 13u30 komt Alexis Ceuterick, Senior Counsel bij Klaw -partner van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord- het cafetariaplan toelichten. 


Kostprijs :


Leden : 15 EUR 
Niet Leden : 20 EUR 

Een lichte maaltijd + koffie zijn inbegrepen in de prijs


Locatie : 


Feestzaal Vaernewijck

Hulstsestraat 217 
8520 Kuurne


Inschrijven : 


Inschrijven kan tot 14 april door overschrijving van 20EUR voor niet leden en 15EUR voor leden en partners op volgend rekeningnummer :
IBAN: BE61 6528 1763 5617
BIC : HBKABE22
Dit met vermelding van een e-mailadres, de bedrijfsnaam en het aantal personen. 

Na betaling wordt uw inschrijving per mail bevestigd.  Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.