de branding trotting

6/3/2015
de branding trotting Op zondag 26 april 2015 vanaf 14u vindt in de Hippodroom te Kuurne ‘de branding’ trotting' plaats. De opbrengst gaat naar 'de branding'. Schrijf nu in.

 

'de branding trotting'
gaat gepaard met paardenrennen en de opbrengst van de sponsoring komt ten goede komt van “de branding”.    
 

De ganse namiddag hebt u als deelnemer aan de koffietafel en/of gast voor onze BBQ, ook doorlopend gratis toegang tot de paardenrennen.   Er wordt tevens voor de jongsten heel wat kinderanimatie voorzien. 

De opbrengst van deze ‘branding trotting’ zal worden aangewend voor de uitbouw van het verkooppunt van de producten die onze gebruikers maken in de verschillende dagbestedingsbedrijven.  Dit verkooppunt heette voorheen ’t winkeltje’ nu ‘het idee'.

U kan kaarten bestellen voor:

  • de verzorgde koffietafel met koffie en gebak en dit vanaf 14 uur, aan  €4 per persoon 
  • de lentebarbecue vanaf 18 uur, aan €20  per persoon 
  • kindermenu frietjes en frikandel, aan €5


INSCHRIJVEN :  

Inschrijven is mogelijk tot 20 april door uw gegevens te mailen naar onthaalensecretariaat@waak.be
en tevens te betalen via storting op het rekeningnummer BE81 4600 8236 1124. Met vermelding van uw naam, het aantal personen en de soort en aantal kaarten die u wenst.


SPONSORING : 

U kan uiteraard dit event sponsoren. 
Alle info daartoe vindt u hier. 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.