de branding trotting

6/3/2015
de branding trotting Op zondag 26 april 2015 vanaf 14u vindt in de Hippodroom te Kuurne ‘de branding’ trotting' plaats. De opbrengst gaat naar 'de branding'. Schrijf nu in.

 

'de branding trotting'
gaat gepaard met paardenrennen en de opbrengst van de sponsoring komt ten goede komt van “de branding”.    
 

De ganse namiddag hebt u als deelnemer aan de koffietafel en/of gast voor onze BBQ, ook doorlopend gratis toegang tot de paardenrennen.   Er wordt tevens voor de jongsten heel wat kinderanimatie voorzien. 

De opbrengst van deze ‘branding trotting’ zal worden aangewend voor de uitbouw van het verkooppunt van de producten die onze gebruikers maken in de verschillende dagbestedingsbedrijven.  Dit verkooppunt heette voorheen ’t winkeltje’ nu ‘het idee'.

U kan kaarten bestellen voor:

  • de verzorgde koffietafel met koffie en gebak en dit vanaf 14 uur, aan  €4 per persoon 
  • de lentebarbecue vanaf 18 uur, aan €20  per persoon 
  • kindermenu frietjes en frikandel, aan €5


INSCHRIJVEN :  

Inschrijven is mogelijk tot 20 april door uw gegevens te mailen naar onthaalensecretariaat@waak.be
en tevens te betalen via storting op het rekeningnummer BE81 4600 8236 1124. Met vermelding van uw naam, het aantal personen en de soort en aantal kaarten die u wenst.


SPONSORING : 

U kan uiteraard dit event sponsoren. 
Alle info daartoe vindt u hier. 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.