Rijd voorzichtig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

16/3/2015
Rijd voorzichtig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Op woensdagmorgen 12 maart werd op het bedrijvenpark een fietser op weg naar het werk aangereden. Wij willen alle verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord oproepen tot voorzichtigheid. Een bedrijvenpark is geen raceparcours.
Een werkneemster van Impe Catering werd op de Industrielaan, komende van de watermolen aangereden door een wagen die vanuit de Pieter Verhaeghestraat de Industrielaan opreed. Door de laagstaande zon kon hij het verkeer niet voldoende zien. Wij willen alle verkeer, zwakke en minder zwakke weggebruikers, oproepen om voorzichtig te rijden. 


Er wordt algemeen op het bedrijvenpark te snel gereden. We pleiten voor een betere wegmarkering, maar in afwachting daarvan, rekenen we op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle weggebruikers. 


Een bedrijvenpark is geen raceparcours. 

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.