Rijd voorzichtig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

16/3/2015
Rijd voorzichtig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Op woensdagmorgen 12 maart werd op het bedrijvenpark een fietser op weg naar het werk aangereden. Wij willen alle verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord oproepen tot voorzichtigheid. Een bedrijvenpark is geen raceparcours.
Een werkneemster van Impe Catering werd op de Industrielaan, komende van de watermolen aangereden door een wagen die vanuit de Pieter Verhaeghestraat de Industrielaan opreed. Door de laagstaande zon kon hij het verkeer niet voldoende zien. Wij willen alle verkeer, zwakke en minder zwakke weggebruikers, oproepen om voorzichtig te rijden. 


Er wordt algemeen op het bedrijvenpark te snel gereden. We pleiten voor een betere wegmarkering, maar in afwachting daarvan, rekenen we op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle weggebruikers. 


Een bedrijvenpark is geen raceparcours. 

 

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.