Rijd voorzichtig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

16/3/2015
Rijd voorzichtig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Op woensdagmorgen 12 maart werd op het bedrijvenpark een fietser op weg naar het werk aangereden. Wij willen alle verkeer op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord oproepen tot voorzichtigheid. Een bedrijvenpark is geen raceparcours.
Een werkneemster van Impe Catering werd op de Industrielaan, komende van de watermolen aangereden door een wagen die vanuit de Pieter Verhaeghestraat de Industrielaan opreed. Door de laagstaande zon kon hij het verkeer niet voldoende zien. Wij willen alle verkeer, zwakke en minder zwakke weggebruikers, oproepen om voorzichtig te rijden. 


Er wordt algemeen op het bedrijvenpark te snel gereden. We pleiten voor een betere wegmarkering, maar in afwachting daarvan, rekenen we op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle weggebruikers. 


Een bedrijvenpark is geen raceparcours. 

 

 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.