De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar werd...

25/3/2015
De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar werd... Op woensdag 25 maart 2015 werd door JCI uit 4 finalisten de Jonge West-Vlaamse Ondernemer van het jaar gekozen.De 4 finalisten van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 waren Ward Demyttenaere (Construx), Miguel Garcia-Miranda (LiquidFloors), Mike Matheeussen (TEN) en Patrick Reyntjens (GEOxyz). De jury toetste de kandidaten af aan de pijlers die aan de basis liggen van de JCI beweging: Individu, Gemeenschap, Internationalisme, Business. Verder moet de kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming, en natuurlijk in West-Vlaanderen wonen. 

De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is Patrick Reyntjens van GEOxyz. 

Geoxyz is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in een hydrografische en topografische dienstverlening op maat van de klant : www.geoxyz.eu .


Patrick Reyntjens wordt automatisch geselecteerd om op 21 mei 2015 mee te dingen naar de titel van de JCI Vlaamse Ondernemer van het Jaar 2015.


Proficiat!

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.