Bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

31/3/2015
Bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Intussen werkt Leiedal nog steeds verder aan de nieuwe bewegwijzering op het bedrijvenpark. We zijn in laatste fase, de bordjes zullen nog voor het bouwverlof worden geplaatst.

Plaatsing van de borden

Leiedal voorziet om zowel de richtingssignalisatie (ter hoogte van de kruispunten) als de bedrijfspanelen (ter hoogte van de bedrijfstoegangen) nog voor het bouwverlof te laten plaatsen. Vóór de effectieve plaatsing, zal de aannemer de exacte locatie van uw bedrijfspaneel op het terrein aanduiden. Leiedal brengt u nog via mail op de hoogte van de datum waarop dit laatste zal gebeuren, met als doel u de mogelijkheid te bieden een eventuele aanpassing van deze locatie te melden.

 

De infozone

Ondertussen werd de bewegwijzeringsdatabank op punt gezet. Eens alle werken afgerond, zal deze databank kunnen worden geconsulteerd aan het digitale infopunt aan de hoofdingang van het bedrijvenpark. Elke zoekende chauffeur kan zo, samen met de nieuwe signalisatie, automatisch naar de juiste bedrijfstoegang wordt gestuurd.

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.