Bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

31/3/2015
Bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Intussen werkt Leiedal nog steeds verder aan de nieuwe bewegwijzering op het bedrijvenpark. We zijn in laatste fase, de bordjes zullen nog voor het bouwverlof worden geplaatst.

Plaatsing van de borden

Leiedal voorziet om zowel de richtingssignalisatie (ter hoogte van de kruispunten) als de bedrijfspanelen (ter hoogte van de bedrijfstoegangen) nog voor het bouwverlof te laten plaatsen. Vóór de effectieve plaatsing, zal de aannemer de exacte locatie van uw bedrijfspaneel op het terrein aanduiden. Leiedal brengt u nog via mail op de hoogte van de datum waarop dit laatste zal gebeuren, met als doel u de mogelijkheid te bieden een eventuele aanpassing van deze locatie te melden.

 

De infozone

Ondertussen werd de bewegwijzeringsdatabank op punt gezet. Eens alle werken afgerond, zal deze databank kunnen worden geconsulteerd aan het digitale infopunt aan de hoofdingang van het bedrijvenpark. Elke zoekende chauffeur kan zo, samen met de nieuwe signalisatie, automatisch naar de juiste bedrijfstoegang wordt gestuurd.

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.