Bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

31/3/2015
Bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Intussen werkt Leiedal nog steeds verder aan de nieuwe bewegwijzering op het bedrijvenpark. We zijn in laatste fase, de bordjes zullen nog voor het bouwverlof worden geplaatst.

Plaatsing van de borden

Leiedal voorziet om zowel de richtingssignalisatie (ter hoogte van de kruispunten) als de bedrijfspanelen (ter hoogte van de bedrijfstoegangen) nog voor het bouwverlof te laten plaatsen. Vóór de effectieve plaatsing, zal de aannemer de exacte locatie van uw bedrijfspaneel op het terrein aanduiden. Leiedal brengt u nog via mail op de hoogte van de datum waarop dit laatste zal gebeuren, met als doel u de mogelijkheid te bieden een eventuele aanpassing van deze locatie te melden.

 

De infozone

Ondertussen werd de bewegwijzeringsdatabank op punt gezet. Eens alle werken afgerond, zal deze databank kunnen worden geconsulteerd aan het digitale infopunt aan de hoofdingang van het bedrijvenpark. Elke zoekende chauffeur kan zo, samen met de nieuwe signalisatie, automatisch naar de juiste bedrijfstoegang wordt gestuurd.

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.