Samenwerking tussen Flanders International Airport & BPKN

1/4/2015
Samenwerking tussen Flanders International Airport & BPKN vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Flanders International Airport Wevelgem zijn nu partners. We zijn trots op de vlotte bereikbaarheid van onze bedrijven!

De samenwerking tussen FIA en BPKN is een feit! 
Als bedrijvenpark is het belangrijk om vlot bereikbaar te zijn en daar draagt Flanders International Airport Wevelgem toe bij. Daarom zijn wij trots te kunnen melden dat we nu partners zijn. Een meerwaarde voor al onze ondernemers, maar ook voor de gemeente Kuurne, de stad Kortrijk en Wevelgem zelf! 

Als regio is het belangrijk om samen te werken. Met 'elk voor zich' komen we nergens. 
Kruisbestuiving in een sterke regio zorgt er voor dat de regio nog sterker wordt.


Binnenkort organiseren we een activiteit bij FIA, zodat u de luchthaven en haar mogelijkheden beter kan leren kennen.  
Neem alvast een kijkje op http://www.fiahandling.be 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.