Samenwerking tussen Flanders International Airport & BPKN

1/4/2015
Samenwerking tussen Flanders International Airport & BPKN vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Flanders International Airport Wevelgem zijn nu partners. We zijn trots op de vlotte bereikbaarheid van onze bedrijven!

De samenwerking tussen FIA en BPKN is een feit! 
Als bedrijvenpark is het belangrijk om vlot bereikbaar te zijn en daar draagt Flanders International Airport Wevelgem toe bij. Daarom zijn wij trots te kunnen melden dat we nu partners zijn. Een meerwaarde voor al onze ondernemers, maar ook voor de gemeente Kuurne, de stad Kortrijk en Wevelgem zelf! 

Als regio is het belangrijk om samen te werken. Met 'elk voor zich' komen we nergens. 
Kruisbestuiving in een sterke regio zorgt er voor dat de regio nog sterker wordt.


Binnenkort organiseren we een activiteit bij FIA, zodat u de luchthaven en haar mogelijkheden beter kan leren kennen.  
Neem alvast een kijkje op http://www.fiahandling.be 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.