Samenwerking tussen Flanders International Airport & BPKN

1/4/2015
Samenwerking tussen Flanders International Airport & BPKN vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Flanders International Airport Wevelgem zijn nu partners. We zijn trots op de vlotte bereikbaarheid van onze bedrijven!

De samenwerking tussen FIA en BPKN is een feit! 
Als bedrijvenpark is het belangrijk om vlot bereikbaar te zijn en daar draagt Flanders International Airport Wevelgem toe bij. Daarom zijn wij trots te kunnen melden dat we nu partners zijn. Een meerwaarde voor al onze ondernemers, maar ook voor de gemeente Kuurne, de stad Kortrijk en Wevelgem zelf! 

Als regio is het belangrijk om samen te werken. Met 'elk voor zich' komen we nergens. 
Kruisbestuiving in een sterke regio zorgt er voor dat de regio nog sterker wordt.


Binnenkort organiseren we een activiteit bij FIA, zodat u de luchthaven en haar mogelijkheden beter kan leren kennen.  
Neem alvast een kijkje op http://www.fiahandling.be 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.