Resultaten snelheidscontroles

3/4/2015
Resultaten snelheidscontroles PZ Vlas heeft reeds drie snelheidscontroles uitgevoerd op en rond de Noordlaan. De resultaten zijn alarmerend...De snelheidscontroles die door PZ Vlas op en rond de Noordlaan werden uitgevoerd in de afgelopen dagen leverden telkens een hoog percentage overtreders op. 


Bij de eerste controle reden 37% van de voertuigen te snel, bij de tweede controle maar liefst 46% en bij de derde controle waren het er 39%. Dit zorgt ervoor dat de controles op de Noordlaan de komende dagen en weken verhoogd zullen blijven. 


U bent gewaarschuwd!
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.