Resultaten snelheidscontroles

3/4/2015
Resultaten snelheidscontroles PZ Vlas heeft reeds drie snelheidscontroles uitgevoerd op en rond de Noordlaan. De resultaten zijn alarmerend...De snelheidscontroles die door PZ Vlas op en rond de Noordlaan werden uitgevoerd in de afgelopen dagen leverden telkens een hoog percentage overtreders op. 


Bij de eerste controle reden 37% van de voertuigen te snel, bij de tweede controle maar liefst 46% en bij de derde controle waren het er 39%. 



Dit zorgt ervoor dat de controles op de Noordlaan de komende dagen en weken verhoogd zullen blijven. 


U bent gewaarschuwd!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.