Gratis inzameling afgedankt elektro

7/4/2015
Gratis inzameling afgedankt elektro Op 7 mei kan u op de NoonWalk bij Biscuiterie Declercq tussen 12u en 13u30 uw afgedankte elektro-apparaten afgeven bij de inzamelmobiel van Recupel.
Op 7 mei komt Recupel met zijn inzamelmobiel naar de NoonWalk bij Biscuiterie Declercq, Noordlaan 22 te Kuurne. 


Je kan er gratis al je afgedankte elektro-apparaten kwijt (PC’s, schermen, printers, copiers, faxen, koffiemachines, frigo’s, telefonie, …).


Recupel zal vooraf aan alle bedrijven nog meer gedetailleerde informatie (o.a. affiches en folders) bezorgen.


www.recupel.be 


Contact en vragen over de inzameling afgedankt elektro: claude.detremmerie@recupel.be  NOTA : 

In de week van 1 tot 5 juni vindt er eveneens een inzamelactie voor Klein Gevaarlijk Afval plaats. 

Onder Klein Gevaarlijk Afval horen lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … 
De POM West-Vlaanderen organiseert in samenwerking met vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord periodieke ophaalrondes voor KGA. 


Vul het OPHAALFORMULIER KGA in. Meer info over de inzameling KGA vindt u via deze link

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.