Waarheen met de economie in West-Vlaanderen tegen 2030?

10/4/2015
Waarheen met de economie in West-Vlaanderen tegen 2030? Econopolis/WES maakten in opdracht van de Provincie en de POM West-Vlaanderen een studie over de toekomst van de West-Vlaamse economie. Geert Noels stelt op 24 juni de studie voor bij Kortrijk Xpo.

 Econopolis/WES maakten in opdracht van de Provincie en de POM West-Vlaanderen een studie over de toekomst van de West-Vlaamse economie. Tijdens het event stelt Geert Noels de studie voor en het strategische pad om deze ambities waar te maken. Daarna volgt een geanimeerd debat tussen sprekers en enkele toonaangevende stemmen van het West-Vlaamse en internationale bedrijfsleven.

Wees er snel bij en schrijf hieronder in op deze jaarvergadering van de POM West-Vlaanderen!

Inschrijven en meer info via deze link

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.