Waarheen met de economie in West-Vlaanderen tegen 2030?

10/4/2015
Waarheen met de economie in West-Vlaanderen tegen 2030? Econopolis/WES maakten in opdracht van de Provincie en de POM West-Vlaanderen een studie over de toekomst van de West-Vlaamse economie. Geert Noels stelt op 24 juni de studie voor bij Kortrijk Xpo.

 Econopolis/WES maakten in opdracht van de Provincie en de POM West-Vlaanderen een studie over de toekomst van de West-Vlaamse economie. Tijdens het event stelt Geert Noels de studie voor en het strategische pad om deze ambities waar te maken. Daarna volgt een geanimeerd debat tussen sprekers en enkele toonaangevende stemmen van het West-Vlaamse en internationale bedrijfsleven.

Wees er snel bij en schrijf hieronder in op deze jaarvergadering van de POM West-Vlaanderen!

Inschrijven en meer info via deze link

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.