Afvalzakken voor KMO-Afval te Kuurne

10/4/2015
Afvalzakken voor KMO-Afval te Kuurne Zaakvoerders van een KMO, een vzw, een instelling kunnen afvalstoffen afkomstig uit bedrijfsactiviteiten (bv kantine-afval, verpakkingsafval, ...) in kleine, beperkte hoeveelheden kwijt in een KMO-restafvalzak die wekelijks aan huis opgehaald wordt. Deze zak is identiek aan de particuliere restafvalzak, maar ze heeft een oranje kleur en is voorzien van de opdruk KMO.Oranje afvalzakken voor KMO-afval zijn te verkrijgen bij ‘De Drie Wijzen’, Kerkstraat 5.

De loketten van de technische dienst en de vrijetijdsdienst verkopen hun huidige voorraad uit.


Openingsuren:

Maandag is de winkel gesloten 
Dinsdag open van 14.00 uur tot 18.00 uur 
Woensdag tot en met vrijdag open van 10.00 uur tot 18.00 uur 
Zaterdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.