Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle doorgaand verkeer

16/4/2015
Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle doorgaand verkeer De werken ter uitbreiding van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen eindelijk van start gaan. Om de nodige infrastructuurwerken te kunnen uitvoeren wordt een deel van de Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle verkeer. Dit vanaf donderdag 23 april.

 

Aannemer DEVAGRO is deze week gestart met de wegenis- en rioleringswerken van de uitbreiding Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.


De uitbreiding situeert zich tussen de Noordlaan & de Izegemsestraat (Kortrijk). Een deel van de Pieter Verhaeghestraat bevindt zich in de werfzone.


Uit veiligheidsoverwegingen is het noodzakelijk om alle verkeer (ook fietsers) te weren uit de werfzone.


Vanaf donderdag 23 april
 wordt de Pieter Verhaeghestraat afgesloten thv van de werfzone, namelijk : 

  • Ter hoogte van  het Fluxys –drukreduceerstation
  • Ter hoogte van huisnr 41
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.