Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle doorgaand verkeer

16/4/2015
Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle doorgaand verkeer De werken ter uitbreiding van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen eindelijk van start gaan. Om de nodige infrastructuurwerken te kunnen uitvoeren wordt een deel van de Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle verkeer. Dit vanaf donderdag 23 april.

 

Aannemer DEVAGRO is deze week gestart met de wegenis- en rioleringswerken van de uitbreiding Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.


De uitbreiding situeert zich tussen de Noordlaan & de Izegemsestraat (Kortrijk). Een deel van de Pieter Verhaeghestraat bevindt zich in de werfzone.


Uit veiligheidsoverwegingen is het noodzakelijk om alle verkeer (ook fietsers) te weren uit de werfzone.


Vanaf donderdag 23 april
 wordt de Pieter Verhaeghestraat afgesloten thv van de werfzone, namelijk : 

  • Ter hoogte van  het Fluxys –drukreduceerstation
  • Ter hoogte van huisnr 41
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.