Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle doorgaand verkeer

16/4/2015
Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle doorgaand verkeer De werken ter uitbreiding van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen eindelijk van start gaan. Om de nodige infrastructuurwerken te kunnen uitvoeren wordt een deel van de Pieter Verhaeghestraat afgesloten voor alle verkeer. Dit vanaf donderdag 23 april.

 

Aannemer DEVAGRO is deze week gestart met de wegenis- en rioleringswerken van de uitbreiding Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.


De uitbreiding situeert zich tussen de Noordlaan & de Izegemsestraat (Kortrijk). Een deel van de Pieter Verhaeghestraat bevindt zich in de werfzone.


Uit veiligheidsoverwegingen is het noodzakelijk om alle verkeer (ook fietsers) te weren uit de werfzone.


Vanaf donderdag 23 april
 wordt de Pieter Verhaeghestraat afgesloten thv van de werfzone, namelijk : 

  • Ter hoogte van  het Fluxys –drukreduceerstation
  • Ter hoogte van huisnr 41
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.