Op missie naar China met UNIZO en gouverneur Decaluwé

20/4/2015
Op missie naar China met UNIZO en gouverneur Decaluwé Van 6 juni tot 14 juni 2015 organiseren UNIZO en Howest met de ondersteuning van de Provincie West-Vlaanderen een zakenreis naar China. Deze missie richt zich tot ondernemers die China nog niet zo goed kennen als exportmarkt en productieland en nieuwe regio’s willen ontdekken.De aanwezigheid van onze gouverneur, Carl Decaluwé, die voor het eerst, als gouverneur, China zal bezoeken, zal ongetwijfeld meteen ook de nodige deuren openen voor onze ondernemers.

Op het programma staan volgende steden: Chengdu, Hangzhou, Suzhou en Shanghai. Deze missie richt zich tot ondernemers die China nog niet zo goed kennen als exportmarkt en productieland en nieuwe regio’s willen ontdekken.


Interesse? Kom dan naar de infoavond op maandag 27 april om 19:00 uur in de Residentie van de gouverneur, Burg 3 te Brugge.

 

Programma

18:45 uur:
Onthaal deelnemers

19:00 uur:
Verwelkoming door de heer Carl Decaluwé, provinciegouverneur

19:15 uur:
Zakendoen met China voor KMO door de heer Herman Vandaele, voormalig CEO Bekaert Asia

19:45 uur:
Voorstelling van de zakenreis China door de heer Geert Gaens, zaakvoerder Alkreizen

20:00 uur:
Vragenronde

20:15 uur:
Slotdrink

 

Meer info vindt u via deze link  

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.