Op missie naar China met UNIZO en gouverneur Decaluwé

20/4/2015
Op missie naar China met UNIZO en gouverneur Decaluwé Van 6 juni tot 14 juni 2015 organiseren UNIZO en Howest met de ondersteuning van de Provincie West-Vlaanderen een zakenreis naar China. Deze missie richt zich tot ondernemers die China nog niet zo goed kennen als exportmarkt en productieland en nieuwe regio’s willen ontdekken.De aanwezigheid van onze gouverneur, Carl Decaluwé, die voor het eerst, als gouverneur, China zal bezoeken, zal ongetwijfeld meteen ook de nodige deuren openen voor onze ondernemers.

Op het programma staan volgende steden: Chengdu, Hangzhou, Suzhou en Shanghai. Deze missie richt zich tot ondernemers die China nog niet zo goed kennen als exportmarkt en productieland en nieuwe regio’s willen ontdekken.


Interesse? Kom dan naar de infoavond op maandag 27 april om 19:00 uur in de Residentie van de gouverneur, Burg 3 te Brugge.

 

Programma

18:45 uur:
Onthaal deelnemers

19:00 uur:
Verwelkoming door de heer Carl Decaluwé, provinciegouverneur

19:15 uur:
Zakendoen met China voor KMO door de heer Herman Vandaele, voormalig CEO Bekaert Asia

19:45 uur:
Voorstelling van de zakenreis China door de heer Geert Gaens, zaakvoerder Alkreizen

20:00 uur:
Vragenronde

20:15 uur:
Slotdrink

 

Meer info vindt u via deze link  

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.