Boeiende NoonTalk@Merlot over flexibel verlonen

23/4/2015
Boeiende NoonTalk@Merlot over flexibel verlonen Op donderdagmiddag 23 april ging een NoonTalk door bij restaurant Merlot te Kuurne. Alexis Ceuterick kwam ons toelichting geven over een flexibel verloningsplan, ook wel cafetariaplan genoemd. Dit geeft werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers een verloningspakket te laten samenstellen in functie van hun eigen behoeften. Lees hier het verslag.Alexis Ceuterick is Senior Counsel bij KLaw, gevestigd op het Beneluxpark te Kortrijk en partner van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 

 

Flexibel verlonen is de toekomst. 


Voordelen van het cafetariaplan : 

 

  • Het verloningspakket kan worden samengesteld op basis van de specifieke wensen en behoeftes van de werknemer en zijn gezinsleden. 
  • Via een flexibel verloningsplan ook cafetariaplan genoemd kan beter ingespeeld worden op de verschillende generaties.
  • Een cafetariaplan kan helpen om het strategische verloningsbeleid van uw organisatie op punt te stellen en de beste mensen op de markt te vinden en te behouden.
  • Verschillende alternatieve vormen van (groene) mobiliteit kunnen worden toegevoegd aan het verloningspakket, en het gebruik van bepaalde mobiliteitsvormen kan worden aangemoedigd.
  • Flexibele verloningspakketten kunnen in bepaalde gevallen de totale werkgeverskost verlagen zonder of met beperkte netto-impact voor de werknemers.


Dit alles ging door in Restaurant Merlot waar we eveneens een lichte lunch kregen aangeboden. 


U kan de presentatie over flexibel verlonen hier herbekijken. 

Foto's vindt u via deze link

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.