Boeiende NoonTalk@Merlot over flexibel verlonen

23/4/2015
Boeiende NoonTalk@Merlot over flexibel verlonen Op donderdagmiddag 23 april ging een NoonTalk door bij restaurant Merlot te Kuurne. Alexis Ceuterick kwam ons toelichting geven over een flexibel verloningsplan, ook wel cafetariaplan genoemd. Dit geeft werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers een verloningspakket te laten samenstellen in functie van hun eigen behoeften. Lees hier het verslag.Alexis Ceuterick is Senior Counsel bij KLaw, gevestigd op het Beneluxpark te Kortrijk en partner van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 

 

Flexibel verlonen is de toekomst. 


Voordelen van het cafetariaplan : 

 

  • Het verloningspakket kan worden samengesteld op basis van de specifieke wensen en behoeftes van de werknemer en zijn gezinsleden. 
  • Via een flexibel verloningsplan ook cafetariaplan genoemd kan beter ingespeeld worden op de verschillende generaties.
  • Een cafetariaplan kan helpen om het strategische verloningsbeleid van uw organisatie op punt te stellen en de beste mensen op de markt te vinden en te behouden.
  • Verschillende alternatieve vormen van (groene) mobiliteit kunnen worden toegevoegd aan het verloningspakket, en het gebruik van bepaalde mobiliteitsvormen kan worden aangemoedigd.
  • Flexibele verloningspakketten kunnen in bepaalde gevallen de totale werkgeverskost verlagen zonder of met beperkte netto-impact voor de werknemers.


Dit alles ging door in Restaurant Merlot waar we eveneens een lichte lunch kregen aangeboden. 


U kan de presentatie over flexibel verlonen hier herbekijken. 

Foto's vindt u via deze link

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.