Werken uitbreiding Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn gestart

24/4/2015
Werken uitbreiding Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn gestart De infrastructuurwerken ter uitbreiding van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn afgelopen donderdag van start gegaan. Deze zouden moeten afgerond zijn tegen eind 2015 - begin 2016. Voorjaar 2016 zouden de eerste bedrijven de bouwwerken moeten kunnen starten.Devagro is gestart met de infrastructuurwerken voor de uitbreiding van bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Met 200 hectare is Bedrijvenpark Kortrijk-Noord nu al het grootste bedrijvenpark in de regio. Er komt nog eens 22 hectare bij tussen de Izegemsestraat in Kortrijk en de Sint-Katriensteenweg in Kuurne.

Er is ruimte voor 10 tot 15 grotere bedrijven met een oppervlakte groter dan 5.000 vierkante meter, en een viertal bedrijven met een oppervlakte kleiner dan 5.000 vierkante meter.


"75 bedrijven zijn geïnteresseerd", zegt Ignace Braecke, projectleider bedrijventerreinen van Leiedal. "Komend najaar nemen we contact op om te checken of ze nog altijd geïnteresseerd zijn. Tegen eind dit jaar, begin volgend jaar moeten de infrastructuurwerken klaar zijn. We verwachten dat in het voorjaar van volgend jaar de eerste bedrijven zullen beginnen met bouwen."De Pieter Verhaeghestraat wordt doorgetrokken tot aan (maar niet verbonden met) de Noordlaan. De toekomstige bedrijven liggen langs die nieuwe weg. Er komen drie bufferbekkens om overtollig regenwater op te vangen. 


Foto Ludo Ostijn

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.