NoonWalk@Biscuiterie Declercq op donderdag 7 mei

28/4/2015
NoonWalk@Biscuiterie Declercq op donderdag 7 mei Mis de eerste NoonWalk van het seizoen niet en grijp je kans om dit prachtige bedrijf beter te leren kennen! Bij Biscuiterie Declercq worden hoog kwalitatieve hoorns voor ijsjes geproduceerd, maar ook galetten en koekjes in de vorm van waaiers, bekers, sigaretten enz... Vergeet niet je kapotte elektrische apparaten mee te brengen!

Biscuiterie Declercq is een zelfstandig opererend bedrijf van de tweede generatie. De familietraditie zorgt voor een unieke uitgebalanceerde receptuur en een hoge smaakkwaliteit.

Anderzijds resulteert de technologische uitbouw van een hedendaags machinepark doorheen de jaren in een hoge productiecapaciteit waarbij flexibiliteit een sterke troef is.

Niet alleen produceren zij hoog kwalitatieve hoorns, zij komen hun klanten ook tegemoet met de verpakking en leveren de hoorns gekoppeld met sleeves.

Ze zijn geëvolueerd tot een industriële producent en toeleverancier van ijsbiscuits en vormen een belangrijke speler op zowel de binnenlandse afzetmarkt als binnen en buiten Europa.

Leer Biscuiterie Declercq beter kennen en kom op donderdag 7 mei tussen 12 en 13u NoonWalk'en!

We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en uiteraard ijsjes als dessert!


Vergeet niet je afgedankte elektrische apparaten mee te brengen, want Recupel neemt alles gratis voor je mee. 

Locatie : Noordlaan 22 te Kuurne

Download de e-flyer via deze link en stuur door naar je collega's!Met dank aan : 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.