NoonWalk@Biscuiterie Declercq op donderdag 7 mei

28/4/2015
NoonWalk@Biscuiterie Declercq op donderdag 7 mei Mis de eerste NoonWalk van het seizoen niet en grijp je kans om dit prachtige bedrijf beter te leren kennen! Bij Biscuiterie Declercq worden hoog kwalitatieve hoorns voor ijsjes geproduceerd, maar ook galetten en koekjes in de vorm van waaiers, bekers, sigaretten enz... Vergeet niet je kapotte elektrische apparaten mee te brengen!

Biscuiterie Declercq is een zelfstandig opererend bedrijf van de tweede generatie. De familietraditie zorgt voor een unieke uitgebalanceerde receptuur en een hoge smaakkwaliteit.

Anderzijds resulteert de technologische uitbouw van een hedendaags machinepark doorheen de jaren in een hoge productiecapaciteit waarbij flexibiliteit een sterke troef is.

Niet alleen produceren zij hoog kwalitatieve hoorns, zij komen hun klanten ook tegemoet met de verpakking en leveren de hoorns gekoppeld met sleeves.

Ze zijn geëvolueerd tot een industriële producent en toeleverancier van ijsbiscuits en vormen een belangrijke speler op zowel de binnenlandse afzetmarkt als binnen en buiten Europa.

Leer Biscuiterie Declercq beter kennen en kom op donderdag 7 mei tussen 12 en 13u NoonWalk'en!

We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en uiteraard ijsjes als dessert!


Vergeet niet je afgedankte elektrische apparaten mee te brengen, want Recupel neemt alles gratis voor je mee. 

Locatie : Noordlaan 22 te Kuurne

Download de e-flyer via deze link en stuur door naar je collega's!Met dank aan : 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.