NoonWalk@Biscuiterie Declercq op donderdag 7 mei

28/4/2015
NoonWalk@Biscuiterie Declercq op donderdag 7 mei Mis de eerste NoonWalk van het seizoen niet en grijp je kans om dit prachtige bedrijf beter te leren kennen! Bij Biscuiterie Declercq worden hoog kwalitatieve hoorns voor ijsjes geproduceerd, maar ook galetten en koekjes in de vorm van waaiers, bekers, sigaretten enz... Vergeet niet je kapotte elektrische apparaten mee te brengen!

Biscuiterie Declercq is een zelfstandig opererend bedrijf van de tweede generatie. De familietraditie zorgt voor een unieke uitgebalanceerde receptuur en een hoge smaakkwaliteit.

Anderzijds resulteert de technologische uitbouw van een hedendaags machinepark doorheen de jaren in een hoge productiecapaciteit waarbij flexibiliteit een sterke troef is.

Niet alleen produceren zij hoog kwalitatieve hoorns, zij komen hun klanten ook tegemoet met de verpakking en leveren de hoorns gekoppeld met sleeves.

Ze zijn geëvolueerd tot een industriële producent en toeleverancier van ijsbiscuits en vormen een belangrijke speler op zowel de binnenlandse afzetmarkt als binnen en buiten Europa.

Leer Biscuiterie Declercq beter kennen en kom op donderdag 7 mei tussen 12 en 13u NoonWalk'en!

We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en uiteraard ijsjes als dessert!


Vergeet niet je afgedankte elektrische apparaten mee te brengen, want Recupel neemt alles gratis voor je mee. 

Locatie : Noordlaan 22 te Kuurne

Download de e-flyer via deze link en stuur door naar je collega's!Met dank aan : 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.