Levensloop Kortrijk

30/4/2015
Levensloop Kortrijk Dit jaar wordt te Kortrijk voor de tweede maal LEVENSLOOP georganiseerd. Teams wandelen of bewegen op 12 september gedurende 24 u tegen kanker. Ook jouw bedrijf kan hieraan deelnemen en zo de kankerpatiŽnten daadwerkelijk helpen.
Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek nemen de overlevingskansen gelukkig toe!   
De Stichting Tegen Kanker helpt mee dit wetenschappelijk onderzoek te financieren. Daarom organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers voor de tweede maal een Levensloop in Kortrijk.

 


Wenst u als bedrijf op één of andere manier dit initiatief te steunen, u kan HIER de mogelijke partnerships en sponsorformules nalezen.

U kan ook contact opnemen met 
sponsoring.levensloopkortrijk@gmail.com


vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zet bedrijven die lid zijn en die als team deelnemen aan Levensloop Kortrijk in de kijker via de nieuwsbrief. Nemen jullie deel aan Levensloop te Kortrijk? Laat het ons weten!

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.