Levensloop Kortrijk

30/4/2015
Levensloop Kortrijk Dit jaar wordt te Kortrijk voor de tweede maal LEVENSLOOP georganiseerd. Teams wandelen of bewegen op 12 september gedurende 24 u tegen kanker. Ook jouw bedrijf kan hieraan deelnemen en zo de kankerpatiënten daadwerkelijk helpen.
Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek nemen de overlevingskansen gelukkig toe!   
De Stichting Tegen Kanker helpt mee dit wetenschappelijk onderzoek te financieren. Daarom organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers voor de tweede maal een Levensloop in Kortrijk.

 


Wenst u als bedrijf op één of andere manier dit initiatief te steunen, u kan HIER de mogelijke partnerships en sponsorformules nalezen.

U kan ook contact opnemen met 
sponsoring.levensloopkortrijk@gmail.com


vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zet bedrijven die lid zijn en die als team deelnemen aan Levensloop Kortrijk in de kijker via de nieuwsbrief. Nemen jullie deel aan Levensloop te Kortrijk? Laat het ons weten!

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.