Levensloop Kortrijk

30/4/2015
Levensloop Kortrijk Dit jaar wordt te Kortrijk voor de tweede maal LEVENSLOOP georganiseerd. Teams wandelen of bewegen op 12 september gedurende 24 u tegen kanker. Ook jouw bedrijf kan hieraan deelnemen en zo de kankerpatiënten daadwerkelijk helpen.
Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek nemen de overlevingskansen gelukkig toe!   
De Stichting Tegen Kanker helpt mee dit wetenschappelijk onderzoek te financieren. Daarom organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers voor de tweede maal een Levensloop in Kortrijk.

 


Wenst u als bedrijf op één of andere manier dit initiatief te steunen, u kan HIER de mogelijke partnerships en sponsorformules nalezen.

U kan ook contact opnemen met 
sponsoring.levensloopkortrijk@gmail.com


vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zet bedrijven die lid zijn en die als team deelnemen aan Levensloop Kortrijk in de kijker via de nieuwsbrief. Nemen jullie deel aan Levensloop te Kortrijk? Laat het ons weten!

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.