Steun als bedrijf een initiatief voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen

5/5/2015
Steun als bedrijf een initiatief voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen Op zaterdag 5 september 2015 wordt voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen een avontuurlijke spel- en sportnamiddag georganiseerd. Deze West-Vlaamse Pleeggezinnendag gaat door op Speeldomein Warande te Kortrijk en wordt georganiseerd voor tieners in pleeggezinnen. U kan als bedrijf dit initiatief steunen.

 

Dit is een co-organisatie van alle diensten binnen de Pleegzorgsector, die recentelijk gebundeld werden in Pleegzorg West-Vlaanderen, met een vestiging in de Izegemsestraat te Heule. 

Er worden een 400-tal tieners verwacht, samen met hun broers, zussen en pleegouders. 

 
De dag wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. 


Wenst u als bedrijf dit initiatief te sponsoren? 


Gelieve contact op te nemen met 
Joost.devolder@pleegzorgwvl.be

 

Ook materiële sponsoring (gadgets, logistiek, koopbonnen, …) is van harte welkom!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.