Steun als bedrijf een initiatief voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen

5/5/2015
Steun als bedrijf een initiatief voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen Op zaterdag 5 september 2015 wordt voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen een avontuurlijke spel- en sportnamiddag georganiseerd. Deze West-Vlaamse Pleeggezinnendag gaat door op Speeldomein Warande te Kortrijk en wordt georganiseerd voor tieners in pleeggezinnen. U kan als bedrijf dit initiatief steunen.

 

Dit is een co-organisatie van alle diensten binnen de Pleegzorgsector, die recentelijk gebundeld werden in Pleegzorg West-Vlaanderen, met een vestiging in de Izegemsestraat te Heule. 

Er worden een 400-tal tieners verwacht, samen met hun broers, zussen en pleegouders. 

 
De dag wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. 


Wenst u als bedrijf dit initiatief te sponsoren? 


Gelieve contact op te nemen met 
Joost.devolder@pleegzorgwvl.be

 

Ook materiële sponsoring (gadgets, logistiek, koopbonnen, …) is van harte welkom!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.