Steun als bedrijf een initiatief voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen

5/5/2015
Steun als bedrijf een initiatief voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen Op zaterdag 5 september 2015 wordt voor pleeggezinnen uit West-Vlaanderen een avontuurlijke spel- en sportnamiddag georganiseerd. Deze West-Vlaamse Pleeggezinnendag gaat door op Speeldomein Warande te Kortrijk en wordt georganiseerd voor tieners in pleeggezinnen. U kan als bedrijf dit initiatief steunen.

 

Dit is een co-organisatie van alle diensten binnen de Pleegzorgsector, die recentelijk gebundeld werden in Pleegzorg West-Vlaanderen, met een vestiging in de Izegemsestraat te Heule. 

Er worden een 400-tal tieners verwacht, samen met hun broers, zussen en pleegouders. 

 
De dag wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. 


Wenst u als bedrijf dit initiatief te sponsoren? 


Gelieve contact op te nemen met 
Joost.devolder@pleegzorgwvl.be

 

Ook materiële sponsoring (gadgets, logistiek, koopbonnen, …) is van harte welkom!

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.