NoonWalk@Biscuiterie Declercq was zot goed!

7/5/2015
NoonWalk@Biscuiterie Declercq was zot goed! Meer dan 150 mensen waren aanwezig op de eerste NoonWalk van het seizoen en ze hebben het zich niet beklaagd! Na het broodje en het ijsje kregen zij een rondleiding door de impressionante productieafdeling van dit bedrijf. Recupel was ook aanwezig en zamelde 2400 kg afgedankt elektrisch materiaal in.
Het exacte aantal mensen konden we jammer genoeg niet tellen, maar er waren broodjes voorzien voor 140 mensen. Er waren er veel te kort...Sorry. Maar wie geen broodje kreeg, kreeg een extra bol ijs op zijn/haar hoorntje geserveerd door de parkmanager. We kregen een rondleiding door de productieafdeling : 

  • Wist u dat bij Biscuiterie Declercq op 1 machine 13.000 ijsjes per uur worden gemaakt en 900 miljoen ijsjes per jaar? 

  • Wist u dat bij Biscuiterie Declercq 15 vol geladen vrachtwagens per dag vertrekken voor internationale verdeling? 

  • Wist u dat er bij Biscuiterie Declercq 24uur op 24uur gewerkt wordt en dit van maandagmorgen tot zaterdagmiddag? 

  • Wist u dat het transport van Biscuiterie Declercq voor het grootste deel gebeurt door buurman Transport De Rudder? 

Bij deze NoonWalk kon je ook terecht met je afgedankt elektrisch materiaal. Recupel nam het gratis voor je mee. Ook hun inzameling was een waar succes. Ze zamelden maar liefst 2400 kg afgedankt elektrisch materiaal in op één dag. 


Iedereen content! Foto's vind je HIER


De volgende NoonWalk gaat door op donderdag 4 juni bij MIKO : Ter Ferrants 17 te Kuurne

Met dank aan : 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.